• 瀏覽: 46,918
  • 回覆: 172
大做文章者

引用:
原帖由 john117 於 2021-1-21 04:21 PM 發表
昨日(20日)有網民表示,在九龍灣Megabox的IKEA宜家家居內購物時,店方稱因防火閘有問題「落閘封場」,被困半小時才可以離開。而今日(21日)IKEA亦疑因系統故障,香港的全線分店都突然暫停營業。其客戶服務熱線表示「正在努力修復問題」,網上購物服務亦暫時無法使用。

以瑞典為基地的跨國居家用品店IKEA宜家家居,以平實價格銷售自行組裝家具而備受港人歡迎。昨日有網民發帖,指在九龍灣分店內購 ...
日本著名拉麵店全球都話就快汁粒

其實每次去都好多人,你哋點解要咁冷血

標題黨

佔地大,租貴,人流少,但價錢平,走家樂福,八百伴後路,rip。

技術故障

有黑客???

引用:
原帖由 宇宙秘密 於 2021-1-21 05:12 PM 發表

IKEA 出事,實惠就發達鳥
實惠有喺毒果賣廣告
永不幫襯

引用:
原帖由 john117 於 2021-1-21 16:21 發表
昨日(20日)有網民表示,在九龍灣Megabox的IKEA宜家家居內購物時,店方稱因防火閘有問題「落閘封場」,被困半小時才可以離開。而今日(21日)IKEA亦疑因系統故障,香港的全線分店都突然暫停營業。其客戶服務熱線表示「正在努力修復問題」,網上購物服務亦暫時無法使用。

以瑞典為基地的跨國居家用品店IKEA宜家家居,以平實價格銷售自行組裝家具而備受港人歡迎。昨日有網民發帖,指在九龍灣分店內購 ...
你自己唔睇清楚重話人

嘩,仲以為全線結業

無員工爆料?

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-1-21 05:21 PM 發表

佢個粒蘇蘇地味既肉丸, 從來冇話係咩肉做嫁,
幾年前 歐洲新聞 爆出此肉丸有馬肉成份  
佢冇唔認嫁, 不過後來有冇改配方 就唔知了
嗰粒野係瑞典傳統野嚟, 無記錯嘅話好似係雞肉. 不過佢會唔會撈其他肉同埋有無隱瞞/犯法就另一回事啦.

嚇得我以為IKEA咁先進連實體firewall都駁埋入network system

應該無事, 嚇得我,暫停啫,幾驚佢執笠

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-1-21 17:11 發表
宜家的家俬是蔗榨板,重少少便彎
冇錯
啲傢俬雞到無倫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]