• 瀏覽: 46,983
  • 回覆: 172
引用:
原帖由 kamtlai 於 2021-1-21 09:00 PM 發表

反華??大部分made in china🤣🤣🤣🤣
Made in China, 啲黃狗曱甴有冇幫襯先?嗱,支持黃狗曱甴千其唔好幫襯宜家,用親死全家!

佢d設計係幾好,實惠都係模仿佢,大陸都好多公司模仿佢d設計,不過佢d用料唔好得過實惠幾多,都係好易散。

引用:
原帖由 hamsomeking 於 2021-1-21 05:02 PM 發表
瑞典主力反華,唔俾華為入瑞典,中國應該踢走呢家瑞典嘢
宜家d貨係中國製造的

即係叫大陸仔失業

引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2021-1-21 05:23 PM 發表
佢冇咁易比逃佬玩死
淘寶野 都係自砌 但運費加埋未必平過宜家

仲有就係換貨好麻煩 要再運黎香港 家私重件運費好金 大件野又有附加費

仲有 組裝圖淘寶野好流 宜家一定好清楚每個部驟每個部件 用咩螺絲

淘寶野 有機會中伏 

會唔會好似德爾斯咁樣.準備執笠走佬?

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-1-21 09:13 PM 發表

宜家d貨係中國製造的

即係叫大陸仔失業
宜家唔做就無其他公司做?中國係世界工廠,踢走反華賤狗國,香港或國內大把傢俬供應商接手,而家大把香港人淘寶買傢俬添,踢走賤狗國完全無問題

靠中國生產而又反中,正一賤格無倫

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-1-21 09:13 PM 發表

宜家d貨係中國製造的

即係叫大陸仔失業
Made in China, 啲黃狗曱甴有冇幫襯先?嗱,支持黃狗曱甴千其唔好幫襯宜家,用親死全家!

引用:
原帖由 hamsomeking 於 2021-1-21 09:30 PM 發表

淘寶都有賣宜家

執柒左佢啦。

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-1-21 05:21 PM 發表

佢個粒蘇蘇地味既肉丸, 從來冇話係咩肉做嫁,
幾年前 歐洲新聞 爆出此肉丸有馬肉成份  
佢冇唔認嫁, 不過後來有冇改配方 就唔知了
可能係雜肉,咩都有啲!🤭

系統故障,全線不營業
實在十分可疑

引用:
原帖由 john117 於 2021-1-21 04:21 PM 發表
昨日(20日)有網民表示,在九龍灣Megabox的IKEA宜家家居內購物時,店方稱因防火閘有問題「落閘封場」,被困半小時才可以離開。而今日(21日)IKEA亦疑因系統故障,香港的全線分店都突然暫停營業。其客戶服務熱線表示「正在努力修復問題」,網上購物服務亦暫時無法使用。

以瑞典為基地的跨國居家用品店IKEA宜家家居,以平實價格銷售自行組裝家具而備受港人歡迎。昨日有網民發帖,指在九龍灣分店內購 ...
而家家司 吾吊柒報刊架 以標題吳導觀眾

引用:
原帖由 _JoN_ 於 2021-1-21 08:42 PM 發表
唔係結業,不過預演緊?
尋找熟習最快跑路路線

聽店員說是收費糸統故障

希望唔係執,否則少一個訓覺地方。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]