• 瀏覽: 43,687
  • 回覆: 172
  • 追帖: 3
標題黨!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 john117 於 2021-1-21 04:21 PM 發表

昨日(20日)有網民表示,在九龍灣Megabox的IKEA宜家家居內購物時,店方稱因防火閘有問題「落閘封場」,被困半小時才可以離開。而今日(21日)IKEA亦疑因系統故障,香港的全線分店都突然暫停營業。其客戶服務熱線表示「正在努力修復問題」,網上購物服務亦暫時無法使用。

以瑞典為基地的跨國居家用品店IKEA宜家家居,以平實價格銷售自行組裝家具而備受港人歡迎。昨日有網民發帖,指在九龍灣分店內購 ...
黑記永遠都想香港亂,佢哋先安樂。

回覆 引用 TOP

標題黨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hamsomeking 於 2021-1-21 05:16 PM 發表

馬肉肉丸?真係有?
講呢個?
IKEA肉丸摻馬肉 歐洲15國下架更新時間: 2013/02/26 06:00
https://www.bbc.com/zhongwen/tra ... 0225_ikea_horsemeat

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 21/1/2021 16:24 發表

唔係結業, 好小事
死曱甴,仲未肯走?你老細柒普都收咗皮,你仲未肯死去呆灣?

(我的離開是為了回來!)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manhong1128 於 2021-1-21 05:47 PM 發表

傳說中嘅標題黨 😑😑
傳說中.....有個女皇在世上.....長長頭髮......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 john117 於 2021-1-21 04:21 PM 發表

昨日(20日)有網民表示,在九龍灣Megabox的IKEA宜家家居內購物時,店方稱因防火閘有問題「落閘封場」,被困半小時才可以離開。而今日(21日)IKEA亦疑因系統故障,香港的全線分店都突然暫停營業。其客戶服務熱線表示「正在努力修復問題」,網上購物服務亦暫時無法使用。

以瑞典為基地的跨國居家用品店IKEA宜家家居,以平實價格銷售自行組裝家具而備受港人歡迎。昨日有網民發帖,指在九龍灣分店內購 ...
好在沉晚向ikea買晒野,唔係執左就買唔到Lu

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-1-21 05:40 PM 發表

配番佢隻  紅莓醬 + 肉汁 ok嫁

不過 最正 其實係 佢d軟雪糕, 兩個字, 香滑, 贏M記個d九條街, 但一樣價錢

不過成絕唱lu
IKEA又未執, 仲有得吃.

從前有個人叫阿爽。
他死掉了。 。 。
出殯那天。
他的家人哭喊:爽阿……爽阿。
路人不解。問道:你們爽什麼啊 ?

家人痛哭流涕:爽死了……爽死了!!
^3^

回覆 引用 TOP

唔知星期日開唔開,岩岩清左舊枱,櫃度緊位

我唔貪心
但我要$$$$$$$呀~
要生活要買樓要比未來個女人

回覆 引用 TOP

第一次聽會因為收銀電腦有問題就全線停業,都係執笠多

結業

回覆 引用 TOP

執笠

回覆 引用 TOP