• 瀏覽: 46,922
  • 回覆: 172
最好解釋清楚啦!

明明全關門  但又唔宣布執笠 ..... 唔通, 單 60億 黑錢案同佢有關 ?   

ikea 網站今日重未用到喎

今日點?

引用:
原帖由 neko7 於 2021-1-22 04:45 AM 發表
間間舖都有番咁上下大, 租金實唔平, 經過這一年, 仲頂唔頂得住?
Ikea 幫商場吸人,好平租,就好似戲院咁。

市傳牛奶仔同瑞典總公司傾唔掂
好似全線結業

引用:
原帖由 john117 於 2021-1-21 04:21 PM 發表
昨日(20日)有網民表示,在九龍灣Megabox的IKEA宜家家居內購物時,店方稱因防火閘有問題「落閘封場」,被困半小時才可以離開。而今日(21日)IKEA亦疑因系統故障,香港的全線分店都突然暫停營業。其客戶服務熱線表示「正在努力修復問題」,網上購物服務亦暫時無法使用。

以瑞典為基地的跨國居家用品店IKEA宜家家居,以平實價格銷售自行組裝家具而備受港人歡迎。昨日有網民發帖,指在九龍灣分店內購 ...
報導不知所謂,個標題都衰過人

佢揀D商埸都冇咩人行

引用:
原帖由 Frontcrawl 於 2021-1-22 12:11 PM 發表
ikea 網站今日重未用到喎
個HK網站開返啦

因為用Adobe Flash

引用:
原帖由 productdesigner 於 2021-1-22 04:20 PM 發表

個HK網站開返啦
只係分店開返,網上購物未修復呀!

又假傳

瑞典,邪惡地方也

費勁心思確保 領悟,成為他們想要看到的樣子啊。。。。

引用:
原帖由 john117 於 2021-1-21 04:21 PM 發表
昨日(20日)有網民表示,在九龍灣Megabox的IKEA宜家家居內購物時,店方稱因防火閘有問題「落閘封場」,被困半小時才可以離開。而今日(21日)IKEA亦疑因系統故障,香港的全線分店都突然暫停營業。其客戶服務熱線表示「正在努力修復問題」,網上購物服務亦暫時無法使用。

以瑞典為基地的跨國居家用品店IKEA宜家家居,以平實價格銷售自行組裝家具而備受港人歡迎。昨日有網民發帖,指在九龍灣分店內購 ...
結業潮來臨?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]