• 瀏覽: 31,965
  • 回覆: 338
+12
引用:
原帖由 男E 於 2021-1-21 01:59 PM 發表
被稱「Lunch哥」的學生李國永被指在職業訓練局15歲女生陳彥霖的死因研訊首日,與一名65歲女子在庭外滋擾陳彥霖母親等人,早前被控非法集結罪,案件今(21日)於西九龍裁判法院再提堂。「Lunch哥」在散庭之際舉起「五一」手勢,主任裁判官羅德泉斥「咩事啊你?向公眾席舉手勢係咩意思?」辯方律師向法庭致歉,羅官表明「法庭唔係表達事項的地方,唔好將依啲嘢帶入法庭」。

學生李國永(17歲)及退休保安人 ...
條友讀邊間學校架,查下啲老師有無問題

用國安法判坐30年,已冇得救!

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-21 01:59 PM 發表
被稱「Lunch哥」的學生李國永被指在職業訓練局15歲女生陳彥霖的死因研訊首日,與一名65歲女子在庭外滋擾陳彥霖母親等人,早前被控非法集結罪,案件今(21日)於西九龍裁判法院再提堂。「Lunch哥」在散庭之際舉起「五一」手勢,主任裁判官羅德泉斥「咩事啊你?向公眾席舉手勢係咩意思?」辯方律師向法庭致歉,羅官表明「法庭唔係表達事項的地方,唔好將依啲嘢帶入法庭」。

Lunch哥心願係出人頭地,唔坐番幾碌點夠 face!😵😵

曱甴就係呢D料!

犯民無嘢叻,
最叻就係呃啲低智商,
低能人士!

唔係嚇你。係神聖民主選舉制度之下,呢舊經常出鏡又出位嘅物體分分鐘被部份有智慧香港人選為區議員,話唔埋進一步選為尊貴嘅香港最高權力中心之一立法會嘅議員架。以前唔係未出現過,你都咪話民主制真係幾神奇。

駛乜審,直接判佢入精神病院啦,浪費哂d時間
幫佢個劣屍唔知會唔會後悔

引用:

比例黎啫,5個坐監,1個著草

引用:

無悔意,法官識做野

成隻689 狗樣好能有型呀

佢應該番大陸深造下, 返香港會成個醒目晒

曱甴成日推只弱智出泥,真無良

佢其實有冇老豆老母?

垃圾哥

佢應該參選當區所屬區議員,應該會受YC愛戴高票勝出。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]