• 瀏覽: 6,444
  • 回覆: 155
+4
英國駐北京大使館1月20日駁斥北京對英國國民(海外)護照(BNO)政策的指控,第二度就他們認為中方「誤導」言論發文駁斥。英國政府2020年公布更多

事實證明英國政府冇違反中英聯合聲明

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/577179/英國駐華大使館駁斥北京對bno指控-合資格中國公民也可申請居英

皇國興廢在此一戰
各員一層奮勵努力
引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-21 12:38 PM 發表
英國駐北京大使館1月20日駁斥北京對英國國民(海外)護照(BNO)政策的指控,第二度就他們認為中方「誤導」言論發文駁斥。英國政府2020年公布更多

https://cdn.hk01.com/di/media/images/4697153/org/73fa912c6e9c065ee1488ec6baf0e5e3.jpg/gVkgwc6EBOl3xmvDwa4hozi8fv8IOipWbdQQO23UEDs?v=w1280r16_9
陰國人之前不是說聲明是歷史文件不用遵守
怎么現在又不敢違反

引用:
原帖由 lovecpc 於 2021-1-21 12:39 PM 發表

陰國人之前不是說聲明是歷史文件不用遵守
怎么現在又不敢違反
你攪錯咗
嗰個係中共嚟

即係之前 同港黃講個d 是言語偽術

佢地賣緊樓退緊學羅喎 你宜家先話 bn0冇特別資格 要跟普通規矩申請 !

咁快就怕收左d白痴彈唔到鐘...

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-1-21 12:42 PM 發表
即係之前 同港黃講個d 是言語偽街 
其實只係一場誤會

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-21 12:45 PM 發表
咁快就怕收左d白痴彈唔到鐘...
係英國政府仲要收多啲
因為肺炎病死好多人

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-21 12:47 PM 發表

係英國政府仲要收多啲
因為肺炎病死好多人
咁就收啦, 理得中國咁多做咩...

話收既又怕, 話走既又怕...

而家中國幫下你地, 推動下你地,唔好三心兩意了, 唔好諗住回頭了...

中國公民移民都冇雙重國籍掛!! 
所以禁用 BNO 移民雙重國籍,  
有咩好嘈 

仆街!BNO撚上咗當,上咗賊船!🤭🤭🤭被呃鳩洗六年錢,仲未必獲批!仲要同大6人一樣可以申請🤣🤣🤣

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2021-1-21 12:52 PM 發表
中國公民移民都冇雙重國籍掛!! 
所以禁用 BNO 移民雙重國籍,  
有咩好嘈 
香港有大把永久居民冇中國國籍
事實上冇中國國籍對香港人仲好

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-1-21 12:55 PM 發表
仆街!BNO撚上咗當,上咗賊船!🤭🤭🤭被呃鳩洗六年錢,仲未必獲批!仲要同大6人一樣可以申請🤣🤣🤣
批就一定會批
但係要等六年

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-21 12:58 PM 發表

批就一定會批
但係要等六年
我估都係要睇背景。若六年後入籍要政府養,十成機會唔批。

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-21 12:51 PM 發表

咁就收啦, 理得中國咁多做咩...

話收既又怕, 話走既又怕...

而家中國幫下你地, 推動下你地,唔好三心兩意了, 唔好諗住回頭了...
如果係做藍領嘅話
英國嘅待遇好過香港好多

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2021-1-21 12:58 PM 發表

批就一定會批
但係要等六年
涯到6年,未比你...

情況同移民美國/歐盟,冇大分別!!

美國先拿綠卡,再入籍

移民歐洲,都係5+1...英國只係抄佢!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]