• 瀏覽: 9,770
  • 回覆: 161
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 nature零 於 2021-1-22 03:39 PM 發表

你都幾識FF係咪成日係屋企幻想,唔怪得中國成日有被害妄想症
睇你講嘢咪知囉,唔係點會又話人地用科興扮輝瑞呀。一早就咁講就係因為你自己都怕打輝瑞,到真係有得打時你就話人扮輝瑞疫苗,扮嘢唔想打呀嘛。你呢啲又要跪舔洋主子但又怕死嘅人,只係得把死人口,同嗰個袁專家咪一樣囉。

引用:
原帖由 nature零 於 2021-1-22 03:40 PM 發表

唔緊要,有得打時你肯全家第一時間去就得啦
嗱,就有得打輝瑞啦,你記得全家第一時間去打就得啦,唔好一陣又賴人用科興扮輝瑞,然後走數呀。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-22 03:44 PM 發表

睇你講嘢咪知囉,唔係點會又話人地用科興扮輝瑞呀。一早就咁講就係因為你自己都怕打輝瑞,到真係有得打時你就話人扮輝瑞疫苗,扮嘢唔想打呀嘛。你呢啲又要跪舔洋主子但又怕死嘅人,只係得把死人口,同嗰個袁專家咪一樣囉。
你既想象力好豐富,同中國口交部有得揮

引用:
原帖由 小小明星123 於 2021-1-21 10:29 AM 發表
無幫手作個有效率去到95%
估計同侵侵散水有關??!!上台既睡登比侵侵較科學……

引用:
原帖由 nature零 於 2021-1-22 05:28 PM 發表

你既想象力好豐富,同中國口交部有得揮
唔駛狡辯啦,做人咁虛偽學到足你老美主子,想象力喎,根本就係你自己講咗出嚟,仲扮乜嘢呀。
引用:
原帖由 nature零 於 2021-1-22 01:13 PM 發表

香港政府幾時入貨咪幾時打,我要見到係輝瑞個名架,唔好拎科興扮輝瑞
嗱,你一早就講定呢啲嘢,仲話唔係?到時你唔打俾人話你走數,你就大條道理話政府搵科興扮輝瑞呀嘛,咁嘅死橋我都有得出賣。到時政府話疫苗係輝瑞嘅,你咪一樣話政府舔共信唔過,搵大陸疫苗扮輝瑞啫,你地班反中YC成日都幻想當真啦,唔係就唔會831死咗人但又唔見有人失蹤,但就信到十足十啦。
嗱,我都識講,香港政府幾時入科興咪幾時打囉,不過唔好拎輝瑞扮科興呀。

好彩挨完第一針冇事,仲要挨第二針睇下會吾會中頭獎100%百病不侵。

一句講曬,黃屎黑醫護有福。

引用:
原帖由 小小明星123 於 2021-1-21 10:29 AM 發表
無幫手作個有效率去到95%
猶太佬早已放曬兼沽空PFE吧

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-22 01:51 PM 發表

班香港專家一定會搵到藉口嘅,根本就係佢地崇洋要入美國貨,唔肯入中國貨。
肯定有人崇洋,有冇人有利益關係,收咗歐美藥廠錢嘅呢?

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-22 09:32 PM 發表

唔駛狡辯啦,做人咁虛偽學到足你老美主子,想象力喎,根本就係你自己講咗出嚟,仲扮乜嘢呀。

嗱,你一早就講定呢啲嘢,仲話唔係?到時你唔打俾人話你走數,你就大條道理話政府搵科興扮輝瑞呀嘛,咁嘅死橋我都有得出賣。到時政府話疫苗係輝瑞嘅,你咪一樣話政府舔共信唔過,搵大陸疫苗扮輝瑞啫,你地班反中YC成日都幻想當真啦,唔係就唔會831死咗人但又唔見有人失蹤,但就信到十足十啦。
嗱,我都識講,香港政府 ...
你做咩咁激動姐 我叫你唔好科興扮輝瑞姐, 你又可以無限幻想到咁多野出黎?不過科興入唔入到黎都未知啦, 政府叫佢交數據都未交到。仲要無啦啦文不對題講咩831又剩。
d logic同中國口交真係好似一模一樣。激動完好訓啦聽日激動過第二樣啦,你知啦,星期一至日你地都好忙架嘛,每日都要強烈反對唔同國家同人,又要無限幻想再加被害妄想症。我唔阻你

比長者打先 你咪想佢哋死快d

引用:
原帖由 heyworld 於 2021-1-21 10:55 AM 發表

不過 ,據報道,西睡 CEO 一針都無打過!?
煙廠老闆唔食煙
華為老闆唔用華為

引用:
原帖由 orabuln 於 2021-1-23 01:26 AM 發表

煙廠老闆唔食煙
華為老闆唔用華為
噉都有得比?
打落個身度喎。

鍵盤翻頁
左右