• 瀏覽: 75,535
  • 回覆: 1,114
  • 追帖: 5
英國見到用BNO過去個班多數冇錢人
根本唔係英國期望個班有錢人
又見侵侵落台,所以先講清楚
黃絲被玩弄清醒未😂

熱賣及精選
引用:
原帖由 afternoon 於 2021-1-21 10:01 AM 發表

即係英國張香港人得同內地人一樣待遇,黃粉又玻璃心又碎了
黃粉會拒絕BNO嗎?

笑l 死
黃畜coco:我賣哂樓先講呢d

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯
引用:
原帖由 afternoon 於 2021-1-21 10:01 AM 發表

吊,5+1即係一般移民計劃?
哈哈哈哈

葉劉發功成功?

吸引曱甴移居英國5年,吸乾曱甴身家,到第6年入紙申請正式入藉時就話唔合入藉資格,到時曱甴做唔成英國人,香港居民資格又俾大陸恥奪,on99成為遊魂野鬼,無家可歸。

先賣出200幻本,然後議會唔通過居留權

好亂呀
香港日日叫人移民果班報紙傳媒又唔係咁講法既?

冇特權入籍 但有特權係英國留五年
你冇bno 邊有可能咁易比你留五年

引用:

其實係點留到5年先係問題吧??

一向都咩人都可以申請,只係你用咩身份留到時間咁解
正如你香港夠7年可以申請做香港人 ,但你點合法留7年先係問題..................
中國人諗太多吧....

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-1-21 10:08 AM 發表

黃屍思維:  我係大L哂, 點解冇特權?
X2

直接講只收有錢人,窮鬼米來

無特權?係咪即係渣任何國家護照入境英國都可以申請LOTR

英國佬擺明就係昆腦殘去英國做六年廉價奴工,買山卡拉鬼屋,然後話唔合格,踢返中國香港

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
引用:
原帖由 simonlam1987 於 2021-1-21 11:27 AM 發表

其實係點留到5年先係問題吧??

一向都咩人都可以申請,只係你用咩身份留到時間咁解
正如你香港夠7年可以申請做香港人 ,但你點合法留7年先係問題..................
中國人諗太多吧....
問題係, 逗留5年唔一定批!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]