• 瀏覽: 75,615
  • 回覆: 1,114
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 lmkandy 於 2021-1-21 10:01 AM 發表

冇特權?屌~~~對班on9 YC講呢d?
英國政府,你屎尻緊,YC肯定去素你球

熱賣及精選
黃畜玻璃心了

引用:
原帖由 黑色勇士 於 2021-1-21 10:32 AM 發表

黃畜玻璃心了
呃鳩BNO撚去洗六年錢,我估會有部份有錢或,有專業者能成功。

大陰蒂國叫小黃人情何以堪呢

引用:
原帖由 LUNDO 於 2021-1-21 10:40 AM 發表

一個大話冚一個大話,鬼佬自己都唔知邊句係真!🤭🤭
中共信香港人唔可以用BNO移民英國,咪一天都光晒囉!

引用:
原帖由 rigby 於 2021-1-21 10:09 AM 發表

英國處理香港問題與處理福克蘭和直布羅陀完全不同,
打算把香港人賣給狼的意圖是很明顯的,

但是黃俄土匪正是主張“不喜歡香港的人應該離開”,
這種皆大喜歡,求仁得仁的事,
為什麼這麼不高興?
無不高興
離開後失去居留權而已
走左就吾好返黎
無吾比你走。。有咩不高興

中方都未行動,英方即刻嚇到標尿封後門🤣🤣

嘩!又改口!無著數,踎5年後話唔接受入藉,咪兩頭唔到岸一䃿都係。

忠叔:借錢落老蘭,咪俾中女鎅!
引用:
原帖由 GoGoCat2 於 2021-1-21 09:59 AM 發表

咁快關後門, 果然係咀巴漂亮, 身體最實際
如果「5+1」方案一直都有,一直都適合任何人的話, 移民顧問公司應該會知道.
就算今次英國無特登講, 之前移民顧問公司都可以"拆穿"5+1唔係齋俾BNO人士. 但無媒體去"澄清", fake晒好多人.
講到尾, 又係傳媒可以吹到靠BNO就易啲入咁.

想移民真係要快,英國態度又唔同左

吾係化同大陸人一樣曱甴吾係高人一等咩

引用:
原帖由 rigby 於 2021-1-21 10:09 AM 發表

英國處理香港問題與處理福克蘭和直布羅陀完全不同,
打算把香港人賣給狼的意圖是很明顯的,

但是黃俄土匪正是主張“不喜歡香港的人應該離開”,
這種皆大喜歡,求仁得仁的事,
為什麼這麼不高興?
點會吾高興中國只怕曱甴回流,所以想取消曱甴永久居民身份曱甴快d去,冇人阻你

你地唔好厚多士報呢d新聞啦。🤫🤫🤫

英國想吸哂曱甴L啲錢,幾年後就踢返佢地返來香港,依家中國關上曱甴L回流大門,到時英國要養班曱甴L過世😂,咁快英國就想縮

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]