• 瀏覽: 75,519
  • 回覆: 1,114
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-1-25 08:48 PM 發表

放心,我地會去信英國證明你班茂利英文有幾好。

或者,唔洗我地證明,香港班大學生早就七出國際。

人地問你做乜唔考試,怕你唔識答。
人哋根本就唔需要你英文好,
否則就唔會豁免65歲以上的人士考試。

熱賣及精選
引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-25 09:04 PM 發表

人哋根本就唔需要你英文好,
否則就唔會豁免65歲以上的人士考試。
65歲以上英文唔洗好架。

但係,65歲以上憑乜野移民呀?咪就係靠家庭。唔係點證明可以養得起自己?

咁佢D仔女英文唔洗好呀?

唔該用下腦,諗清楚人地定呢D條件既原意。唔係比你符合晒所有條件,過晒所有考試,一樣可以唔批。
小聰明無意思架。你當英國佬係弱智?唔好以己度人啦。
黃撚最戇鳩就係呢樣野。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-1-25 09:08 PM 發表

65歲以上英文唔洗好架。

但係,65歲以上憑乜野移民呀?咪就係靠家庭。唔係點證明可以養得起自己?

咁佢D仔女英文唔洗好呀?

唔該用下腦,諗清楚人地定呢D條件既原意。唔係比你符合晒所有條件,過晒所有考試,一樣可以唔批。
小聰明無意思架。你當英國佬係弱智?唔好以己度人啦。
黃撚最戇鳩就係呢樣野。
講係65歲,倒減6年移民監,
即係而家59歲的人,坐夠6年移民監之後剛剛好唔駛考就入籍。

過去揸一兩層樓,廿幾年前就唔夠去投資移民,
而家去英國就有餘有剩啦!
分分鐘係成家人靠佢。

家下英國又唔係要你帶住大舊錢過去,
有半年生活費就已經畀你去,即係十萬八萬已經可以過去,
你分分鐘係一家幾口過去,
我所知係成年人沒有福利,但未成年人可以享用教育福利,
如果佢到時唔畀你一家入籍,佢果幾年教育費隨時令佢倒輸。

https://inews.hket.com/article/2699479/【移民英國】持BNO家長最關注問題:子女如何享免費教育-%205大關鍵你要知

YC is crying now

香港人已經付出咁多, 英國唔係需要體諒下咩。

光復黑暴🧟‍♂️時代垃圾🗑
五大訴求🖐雙手放頭🙆‍♀️
全部上鎖🔒缺一不可🙅‍♀️
雙重國籍,曱甴都會做暗黃,香港政府體制內唔少,愛國?效忠英國,唔L係以為好多古怪事都可以常理化?有叛國黃曱甴,常理係會消失

引用:
原帖由 ac_cml 於 2021-1-25 08:33 AM 發表

我無打錯字, 佢係叫林奠! 死左咪用奠字!
你班曱甴邊會認錯的, 好在有國安法, 拉你班黃畜去打靶

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-1-25 11:09 AM 發表

5毛L又走出來唱衰+恐嚇了😂🤣
曱甴, 國安法打爆你LM屎眼

引用:
原帖由 imad 於 2021-1-25 10:22 AM 發表

聽講而家走左千零人 , 莫非呢班人個個揸住 1億港元?

阿無知,你知唔知正式移民2千萬就夠, 有咁既財富 早走左去移民啦

使L 用簽證 博 移民?, 走個班咪得層幾百萬既物業 仲要佔小數

係窮曱先最大量數目去痴人地

據說好似唔比工作,aiyo 咁點算好:smile_41 ...
只有千幾隻曱甴有能力走佬, 我好失望囉!
果班死曱甴又話有200幻的, 點解得動起上黎, 得千幾隻?

引用:
原帖由 avarice 於 2021-1-26 16:06 發表

只有千幾隻曱甴有能力走佬, 我好失望囉!
果班死曱甴又話有200幻的, 點解得動起上黎, 得千幾隻?
香港銀行體系已經“消失了”上萬億港幣,
已經震動了香港特衰政府,
你這樣鼓吹更多香港人移民國外,
艱道你就不怕《國安法》嗎?

你的天國近了,
請黑狗,藍屍,小粉紅,五毛等趁早悔改,
更要趕快還債。
中方立即宣佈有BNO即失去中國公民資格,咁就好玩了

引用:
原帖由 rigby 於 2021-1-28 12:48 PM 發表

其實睇多d新聞啦,你所謂既走資,之前有人係連登post都被人笑呀,舊年10月多左3萬幾億買大陸新股,到11月玩完,先走左1萬億,請問你識唔識計數?

https://inews.hket.com/article/2816437/金管局 ﹕新股帶動%20%2010月份存款總額按月急升6.4-

https://inews.hket.com/article/2841818/ 【港元存款】香港11月港元存款單月走資逾1萬億%E3%80%80金管局:涉IPO退款

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-1-21 10:01 AM 發表

即係英國張香港人得同內地人一樣待遇,黃粉又玻璃心又碎了
即係唔駛制裁持bno人仕啦, 收工

引用:
原帖由 rigby 於 2021-1-28 12:48 PM 發表

曱甴才怕國安法
我正常人點會怕法律?
黃畜男暴女娼當然伯半夜比人拉!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]