• 瀏覽: 9,061
  • 回覆: 114
+4
咪又睇吓你老人家可以做到啲乜嘢~!

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2021-1-21 10:42 AM 發表
謹代表800萬香港市民強烈要求盡快取消一國兩制,實行一國制度。
廢除普通法,全面實行以中國刑法為基本的法制。
請求嚴禁任何反對政府的言論。
請求國家取消港元,實現人民幣作為港區法定貨幣。
請求國家全面實現普通話教學,嚴禁學校教授其他語言。
請求國家下令港區政府必須使用普通話作為溝通及公開訪問的語言。
請求國家下令取消所有市民的雙重國籍,及以國安法懲罰任何隱瞞人士。
謹代表1000萬香港市民強烈要求盡快落實英國管治,實行殖民地專政。
廢除依法管治,全面實行國際法為基本的法制。
請求嚴禁任何反對美國及英國的言論。
請求國家取消港元,實現比特幣作為港區法定貨幣。
請求國家全面實現英言教學,嚴禁學校教授其他語言。
請求國家下令港區政府必須使用英語話作為溝通及公開訪問的語言。
請求國家下令全港入籍英國,及以國際法懲罰任何親中人士。

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2021-1-21 11:46 AM 發表
侵去登來
但感覺美國始終暮氣沈沈咁
好事泥

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-1-21 11:46 AM 發表

我都希望香港人團結,不分黃藍迎難關😭
一廂情願,吾一定有好結果。同無恥之徒講道理,小心比人插一刀。爛左嘅頻果,食左會拉肚子,呵到七彩。腐爛左嘅肉真系吾食得,會死人。小心

侵侵成功撕裂老美了!!

7500萬浸粉話吊你屎忽

懷念偉大前總統

拜登幸苦喇,比條死儍侵搞到成個家國亂晒

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2021-1-21 06:27 PM 發表

好事泥
同無線有D似
男女主角幾百歲三角戀
觀眾照食

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2021-1-21 07:19 PM 發表
拜登幸苦喇,比條死儍侵搞到成個家國亂晒
執個惡租客垃圾屋
有排執修

引用:
原帖由 遊鯤 於 2021-1-21 03:03 PM 發表
所謂民主就係要有唔同聲音
容許唔同聲音就會分黨分派
黨同伐異嘅國家難言團結
所以民主和團結係互相矛盾嘅嘢
但系民煮排擠其他黨喎。例如共產黨,建制派,藍絲人士。吾單只甘,用磚頭打死人同用殘忍手法火燒市民。我覺得系白色恐怖,黑心當道。呢啲口民主我吾要,鄙視。

大部分美國人都咁自私,標榜個人自由至上....又點會咁容易放棄自我吖! 嘥氣啦!

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2021-1-21 06:34 PM 發表

一廂情願,吾一定有好結果。同無恥之徒講道理,小心比人插一刀。爛左嘅頻果,食左會拉肚子,呵到七彩。腐爛左嘅肉真系吾食得,會死人。小心
切肉不離皮,大家放下成見,努力將來 💪🏻

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2021-1-21 03:18 PM 發表

感謝支持!很多人看不出今日之亂象始於普通法!
必須斬草除根才能鞏固穩定繁榮的環境!人人得以安居樂業!
都系,普通法太普通,系時候撥亂反正。法官獨大,亂判案。偏頗黃絲。所以要有好似醫委會甘,用獨立機構監察。警察都有警監會,法官要有法監會。文明呀

好頭好尾,一開頭已經低9能,已經比侵侵攪到咁樣,佢又低b跟,我睇佢1年都做唔到就發難

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]