• 瀏覽: 11,206
  • 回覆: 192
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 FENFAY 於 2021-1-21 04:33 PM 發表

乜頭先唔係寫10%咩?幾時又變咗50%.好心你啦,唔識扮識,90% confidence level就聽過,10%就真係第一次見人用.少出來丟人現眼了.知識面前,無地位高低之分,啱就啱錯就錯架啦,乜師麥師講錯嘢唔會俾人鬧?乜你信藥劑師權威咩?咁就唔好話你係睇數據啦.你放心,安慰劑組起碼成幾百人,confidence level 90% 絕對冇問題,更不用說50%,10%了.
嘩!打錯字都唔俾改?你都好惡喎!

科興天天新款,又唔見你話吓佢?

91.25%, 65%, 78%, 70%。 仲有冇?買定離手!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-21 09:24 AM 發表
我比較希望科興早到港
呢度好多人話要打
接種科興死咗幾多件先?有無數據呀?

就算唔打科興都千奇唔好打復星BT鬼佬疫苗,唔係死左無命賠

接種科興一定好過打輝瑞

提示: 違規內容已被屏蔽
On L 9

輝瑞呃99

以色列新冠疫情負責人阿什(Nachman Ash)對輝瑞疫苗的有效性提出質疑。他稱很多人在注射第一針和第二針之間確診,形容第一劑疫苗的保護作用「不如我們想像的有效」,又指第一劑疫苗對病毒的保護作用的數據,「比輝瑞介紹的要低」。

引用:
原帖由 愛心大使 於 2021-1-21 05:35 PM 發表
想長者死就快 d 打啦
乜唔係輝瑞咩?攞命一針。

這個都叫“專家”

毒果又無嘢好報,不過on9 仔先貼毒果去打飛機。

毒果黑記快啲打輝瑞喇!!打完唔死記得通知-聲,唔打正契弟

都係果句,撐廢衰既,磚家,曱甴,黑護,妓者先有打廢衰!

唔好縮呀,縮親正契弟

收到

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]