• 瀏覽: 17,758
  • 回覆: 192
  • 追帖: 1
+4
無論是否最強,中國都不會好似美國般派軍隊出去搞亂其他國家。

又中國威脅論

社會主義嘅成功

我覺得未咁快,始終佢可以無限印銀紙,除非聯儲局轉左話事人

引用:
原帖由 sng850 於 2021-1-21 06:31 AM 發表
美國總統特朗普將結束4年任期,坊間對其功過湧現不少評論。英國智庫--歐洲對外關係理事會(European Council on Foreign Relations,ECFR)公布,上月對11國共15,000人進行調查,結果顯示6成歐洲人認為由於特朗普摧毀了美國的政治體制,中國的國力將憑經濟優勢在10年內超越美國,成全球最強。
ADVERTISING

外媒報道,相關調查中,受訪者看好中國的程度是 ...
不用十年,五年都可以超越

特朗普摧毀咗美國
好勁!😂

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-1-21 05:06 PM 發表

特特只不過係加速左美國衰亡,正所謂,物先腐而後🐛
認同師兄所言。

尾國二戰後靠威逼、利誘、搗亂、行騙、搶略、侵略嚟操控各國;大部分尾國佬貪威識食,身廣體胖,三分一人痴肥,生產力下降質素落差大!

能夠同中國一齊努力成為強國,真係好正

唔使佢哋認同

到時個個溝鬼妹無難度鬼佬都要學普通話擦鞋

引用:
原帖由 DeadWalker 於 2021-1-21 05:24 PM 發表

🙊藍畜當然避談,唔通簡接話比人知佢係on9咩
咁就奇怪喎,on9就自由自在想去邊就去邊,你號稱既高質黃屍就入去坐監,仲要被驗出係弱智既,我諗佢地應該唔會係你手足啦,你手足冇理由係弱智既

造成呢個嘢,特朗普有好大慨功勞。

引用:
原帖由 sng850 於 2021-1-21 06:31 AM 發表
美國總統特朗普將結束4年任期,坊間對其功過湧現不少評論。英國智庫--歐洲對外關係理事會(European Council on Foreign Relations,ECFR)公布,上月對11國共15,000人進行調查,結果顯示6成歐洲人認為由於特朗普摧毀了美國的政治體制,中國的國力將憑經濟優勢在10年內超越美國,成全球最強。
ADVERTISING

外媒報道,相關調查中,受訪者看好中國的程度是 ...
6成覺得十年內, 另外仲有3 成覺得五年內.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]