• 瀏覽: 4,655
  • 回覆: 78
+7
美國候任總統拜登將於當地時間周三(20日)中午(香港時間周四凌晨1時),在首都華盛頓國會山莊宣誓就任,成為第46任總統,並以78歲之齡成為該國史上年紀最大的總統。

早拜山終於接任新一屆美國腫桶, 牠既要處理美國肺炎問題, 又要執特柒普大量爛攤子手尾, 早拜山隨時忙到瓜柴早上山, 到時... 美國就會自動產生一隻美國女腫桶了...

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210121/bkn-20210121000007190-0121_00992_001.html

呵呵!儍普原來冇料到嘅?!失敗的男孩

老美義士呢???
雷聲大, 雨點小..
好失望....

又話內戰侵侵冇料到

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-21 12:37 AM 發表
呵呵!儍普原來冇料到嘅?!失敗的男孩
特柒普連敗選都冇勇氣去承認, 牠絕對是失敗又無能的廢柴... 牠留下大量爛攤子比早拜山執手尾, 隨時忙到心臟病發...

引用:
原帖由 pk_man_11 於 2021-1-21 12:41 AM 發表
又話內戰侵侵冇料到
咪係,儍普仲臨尾特赦都可種金,總統喎,司法獨立喎,滅聲喎,真係要人做但自己都唔肯做的雙重標準L

引用:
原帖由 pk_man_11 於 2021-1-21 12:41 AM 發表
又話內戰侵侵冇料到
特柒普好想玩內戰... 可惜, 一眾美軍將領之前表態不會聽佢老點, 所以牠要扮死狗式靜雞雞離開白宮... 佢真係好小學雞...

打賭佢捱唔捱到呢個任期

TRUMP 退位, 好傷心...
無內戰...

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-1-21 12:46 AM 發表

特柒普連敗選都冇勇氣去承認, 牠絕對是失敗又無能的廢柴... 牠留下大量爛攤子比早拜山執手尾, 隨時忙到心臟病發...
呢招高喎

爆登,出名老人癡呆都比人推上位,
證明背後黑手只想要一個傀儡政權。
驅逐懂王,搶奪選票有一手。

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-1-21 12:46 AM 發表

其他人知特朗普個傻仔玩野,會配合拜登。

hello ?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]