• 瀏覽: 7,929
  • 回覆: 101
+2
(星島日報報道)全國政協副主席、前特首梁振英日前接受網媒訪問時表示,特首可經協商產生,並無違反《基本法》及《中英聯合聲明》,特首林鄭月娥

林鄭月娥英國的間諜!
從事間諜活動:亂港!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/daily/article/2327253/日報-港聞-梁振英反問林鄭-美傀儡當選也要選舉

屬雞的林鄭7婆近日終於露出真面目!!!果然不是善男信女!!!昨天回覆記者這個問題是一箭雙鵰!!!擺明車馬要同CY炒過!!!今日又搵行會召集人陳智思出嚟幫拖!!!果然是「剋夫」命不服輸好勇鬥狠的「倀雞婆」本色!!!「好打得」

希望CY大人有大量!!!否則香港會更撕裂!!!

亂港終極黑手:林鄭月娥!

對雙簧啫.......

有協商都冇你份啦on9佬,邊個炒你冇得連任架

引用:
原帖由 刺客禁言 於 20-1-2021 22:29 發表
振英哥是侵粉?
佢是否假設拜登不是人民選出黎?
🤔
爆登係中國人假扮

哩個系假命題。如果協商班友系無間道又會點?根本主要唔系選或協商。而系看中央認唔認同。認同你既,自由選都無問題 。唔認同你既,香港班友協商又點?

中央照林鄭月娥肺喇!

林鄭真係曱甴到呢,簡直是天怒人怨,連從前撐佢的華記,就算洗師傅怒批林鄭都要撐佢的華記,近來都開始口軟了,

好心中央就應炒q咗佢

一個老板會容許一個為別公司利益的經理存在嗎?

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-1-20 22:22 發表
(星島日報報道)全國政協副主席、前特首梁振英日前接受網媒訪問時表示,特首可經協商產生,並無違反《基本法》及《中英聯合聲明》,特首林鄭月娥

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/f4e6d7ebb5a58747b1b6eb22799035d0/stheadline/news_res/2021/01/20/62499/i_src_630326296.jpg
林鄭唔知佢係收到中央既風, 定係比左頂高帽中央帶..

今次有好戲睇.

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-1-20 10:26 PM 發表
屬雞的林鄭7婆近日終於露出真面目!!!果然不是善男信女!!!昨天回覆記者這個問題是一箭雙鵰!!!擺明車馬要同CY炒過!!!今日又搵行會召集人陳智思出嚟幫拖!!!果然是「剋夫」命不服輸好勇鬥狠的「倀雞婆」本色!!!「好打得」

希望CY大人有大量!!!否則香港會更撕裂!!!
陳自私呢啲公子哥兒,毫無政治觸覺,幾年前同CY打對臺話無港獨,依家又嚟幫淋病拖。講政治,好心佢就唔好喺度獻醜。

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2021-1-20 10:45 PM 發表

陳自私呢啲公子哥兒,毫無政治觸覺,幾年前同CY打對臺話無港獨,依家又嚟幫淋病拖。講政治,好心佢就唔好喺度獻醜。
十分認同!!!1月1日見佢同7婆在Facebook 做公關show 互𨋢高帽見到都想嘔🤢🤮

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]