• 瀏覽: 7,983
  • 回覆: 101
+2
美傀儡入到閘先講啦

引用:
原帖由 Puke007 於 2021-1-21 09:33 AM 發表

思想膚淺、出面你啲手足寫實料、你又吾信,等價交換,系系黃屍都係傻吓傻下冇思想?
盲毛標準答案

‘在其管理之下的特區有甚麼期望、有甚麼政策、有甚麼方向’....???

請問政府高官:在你管理之下的特區有甚麼期望?、有甚麼政策?、有甚麼方向?

年宵花市玩咗關閉有重開玩得開唔開心?

林太

兩個都不需爭兩個都沒份兒,請看多維新聞評論,.(一國兩制2.0愛國者治港要避免愛國庸才治港.)一篇評論文章

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-1-21 12:12 AM 發表

做戲唔得呀?
苦肉計
e+美國佬撐邊個死邊個,將來佢老美隨時出黎撐CY話CY係大政治家,大家都唔好驚訝。😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-3-4 09:08 AM 發表

e+美國佬撐邊個死邊個,將來佢老美隨時出黎撐CY話CY係大政治家,大家都唔好驚訝。😂😂😂😂😂
放心,係吾會,老美都想689再做凸手,到時又可以大做文章
反而習總就出哂聲,不可庸才治港,慎防愛國廢柴,咁都睇吾出

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-1-20 10:22 PM 發表
(星島日報報道)全國政協副主席、前特首梁振英日前接受網媒訪問時表示,特首可經協商產生,並無違反《基本法》及《中英聯合聲明》,特首林鄭月娥

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/f4e6d7ebb5a58747b1b6eb22799035d0/stheadline/news_res/2021/01/20/62499/i_src_630326296.jpg
咪係囉,講到亂講,身為講毒之父既仆街689絕對係領頭人啦,佢條仆街在位期間,唔通又天下太平?

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-3-4 09:08 AM 發表

咁到時老雜係咩呀?使唔使讓埋個位俾689坐呀??

我不知幾放心,中國領導人個個眉精眼企,治理14億人口大國井井有條,國富民強,區區一個香港,畫條紅線圍而治之,以前界線模糊,猶如冇掩雞籠,e+外國黑手插針不入 ,最多響外圍打嘴砲,黑暴曱甴嚴重干擾市民生活,被市民唾棄,一旦淪為階下囚,前途盡失,究竟是擁抱祖國一起進步繁榮,還是做溝渠曱甴,未曾泥足深陷,腦殘智障的自己想想吧。

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-3-4 09:31 AM 發表

咪係囉,講到亂講,身為講毒之父既仆街689絕對係領頭人啦,佢條仆街在位期間,唔通又天下太平?
以前我唔覺得cy係講毒之父,炮製講毒黑暴曱甴嘅其實係哩埋響教育界入面嘅NGO同教畜,CY係捅爆講毒曱甴竇嘅第一人,咁講佢係講毒之父都講得通。

CY捅爆講毒曱甴竇,催生黑暴曱甴之亂,我覺得係好事,早d打爆曱甴竇好過俾佢繼續壯大,而且黑暴曱甴亦同時催生國安法,將外國黑手都斬埋,真係意外收穫😁😁😁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]