• 瀏覽: 7,982
  • 回覆: 101
+2
引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-1-21 12:12 AM 發表

做戲唔得呀?
苦肉計
你都解釋唔到美國佬點解會制裁佢...張忠同盧偉反而無事??

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-1-21 12:14 AM 發表

阿爺停了佢上京述職就知大撚鑊
澳門果個都係未上京喎....澳門都好大鑊??

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-1-21 12:15 AM 發表

佢要不是黃仲咁撚串?
你話中央串?
林太代表中央,佢咁講一定會有中央同佢背書....

你真係太低估中央用人.....

引用:
原帖由 Puke007 於 2021-1-21 08:19 AM 發表

班農都受到特赦、制裁有咩大不了,當日林鄭一定玩無間道、以CY 個下屬身分上位. CY 的黑材料,都應該佢有佢,如果吾系CY 今日無理由出聲.
好心啦...你真係當中央無到.....

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-1-21 08:57 發表

好心啦...你真係當中央無到.....
知道山高王帝遠、呢句話有幾耐歷史?林鄭個老公、個仔、老豆老母邊個住系北京? 知吾知葉選平後期點解住系北京,直到過身?中央未放棄林鄭系眼內、但林鄭及五大司長一定有自己立場.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-20 10:36 PM 發表
林鄭真係曱甴到呢,簡直是天怒人怨,連從前撐佢的華記,就算洗師傅怒批林鄭都要撐佢的華記,近來都開始口軟了,

好心中央就應炒q咗佢
你有乜嘢好嘅人選提出呀?如果又係一般流流地 ....廢廢哋嘅....差唔多....咁換嚟做乜叉呢???

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-1-21 09:17 發表

689又真係不獲中央信任而落馬,無得佢連任
思想膚淺、出面你啲手足寫實料、你又吾信,等價交換,系系黃屍都係傻吓傻下冇思想?

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-1-20 10:22 PM 發表
(星島日報報道)全國政協副主席、前特首梁振英日前接受網媒訪問時表示,特首可經協商產生,並無違反《基本法》及《中英聯合聲明》,特首林鄭月娥

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/f4e6d7ebb5a58747b1b6eb22799035d0/stheadline/news_res/2021/01/20/62499/i_src_630326296.jpg
協商完再選咪得囉,咁簡單做場戲都唔識?

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-1-21 09:16 AM 發表
689幾時死?
醫生決定

IN GENERAL

陳智思係泰國華人,泰國盤谷銀行太子爺,唔知佢哋家族對香港回歸有乜貢獻,太子爺可以做行政會議召集人,而老豆可以攞大紫荊,只係陳智思是誠哥代表,都係潮州人,在港澳辦系統中有人脈。有老港幹話過,香港不是港共話事,而係大地產商話事,搞到香港立立亂就係地產商。現在習總重提愛國者治港,未來要下架陳智思,林鄭陳智思同路人,仲想有連任?笑話!

國安法通過前,CY憂慮正確。
但而家已沒有問題吧

引用:
原帖由 Puke007 於 2021-1-21 09:14 AM 發表

知道山高王帝遠、呢句話有幾耐歷史?林鄭個老公、個仔、老豆老母邊個住系北京? 知吾知葉選平後期點解住系北京,直到過身?中央未放棄林鄭系眼內、但林鄭及五大司長一定有自己立場.
下?你當中聯辦流架??
連港澳系統都成手郁晒,兩辦合併的動作你估真係流架??
內情線眼多到你唔信啦...仲山高皇帝遠....
林太個仔一個響北京小米總部,另一個由美國返左去中山喎.....

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-1-21 10:06 AM 發表

協商完再選咪得囉,咁簡單做場戲都唔識?
呢個....一向都係架啦....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]