• 瀏覽: 5,977
  • 回覆: 72
+13
侵粉應該學下甘奶迪事件,依家最好機會

佢話會用另一個姿態回歸...

神登講講下爆血管瓜左,傻侵繼續做翻總統

引用:
原帖由 leungjeffrey 於 2021-1-21 12:53 AM 發表
監犯

神登講野個款好似急屎急到就黎瀨屎咁款

香港黃屍嘅偶像,一路好走嘞。

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-1-20 10:16 PM 發表
你大鑊喇!

你當日搞拜登父子....在公在私都係時候要找數
毒果黎誓死效忠侵帝!怕拜燈條7!

引用:
原帖由 X_ANDY_X 於 2021-1-21 12:45 AM 發表
今晚神登做左皇帝,白宮女人任吊
仲得唔得啊?

引用:
原帖由 leungjeffrey 於 2021-1-21 00:53 發表
I'll Be Back
https://www.youtube.com/watch?v=-WIwQlMesr0&ab_channel=Ceti

引用:
原帖由 johntt 於 2021-1-20 09:44 PM 發表
條友坐過嗰隻空軍一號唔知有冇擺底啲偷聽器收集拜登啲秘密😁
佢無機會喇...'空軍一號'已收起作安檢唔俾佢用...

最後佢只可用以下呢隻'麻撚煩'一號 'MARINE ONE'....專俾麻撚煩人用的...

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-1-20 09:31 PM 發表
美國總統特朗普當地時間周三(20日)中午卸任,他不會出席繼任人拜登的就職禮,改與第一夫人梅拉妮亞早上8時由白宮前往馬里蘭

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210120/photo/bkn-20210120110211086-0120_00992_001_01b.jpg?20210120211822

癲佬總統咁多衰嘢,好快可能被抄家。

新聞來源連結: ...
按中國古代來講,這樣不吉祥 🤣

乜9嘢喪侵,驕傲男孩,全部冇料到,撐侵果班黃絲曱甴真係肉L酸到一個點

咁低調走... 好失望咯
無示威衝撃槍林彈雨美麗的風景線,我哋嘅花生啤酒立即無用~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]