• 瀏覽: 16,217
  • 回覆: 215
+16
點都好過班上庭就變弱智嘅曱甴

警方笑市民屋邨仔有無敵意

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-20 05:11 PM 發表
毅進好失禮咩?咁中五畢業,甚至中三畢業嗰啲點算?
鍾意搞破壞無貢獻,仇恨自己國家,唔中唔英嘅大學牲可悲啲

呢期坐監果班全部碩士黎?

係尊貴議員眼中,唔係大學生既都係低端垃圾

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-1-20 05:25 PM 發表

50年代一批大陸移民,冇學歷,但係守望相助,努力建設香港
大學生叫呢邊為廢老

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-20 05:01 PM 發表
時任立法會議員區諾軒前年7月7日在九龍區反修例遊行後,涉於翌日凌晨在油麻地以揚聲器講話和敲打警方盾牌,導致公共關係科警司高振邦耳朵不適,以及令另一名警員受驚,早前被裁定兩項襲警罪成,判140小時社會服務令。區諾軒今(20日)在高等法院就定罪提出上訴,法官聽畢雙方陳辭後,即時駁回上訴,並擇日頒下裁決理由。

https://fs.mingpao.com/ins/20210120/s00001/3026d574aa21cb4d5ff8cce0b2b2c25d.jpg ...

連尊重人都唔識,衰D講真係臭坑出臭草!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-20 05:01 PM 發表
時任立法會議員區諾軒前年7月7日在九龍區反修例遊行後,涉於翌日凌晨在油麻地以揚聲器講話和敲打警方盾牌,導致公共關係科警司高振邦耳朵不適,以及令另一名警員受驚,早前被裁定兩項襲警罪成,判140小時社會服務令。區諾軒今(20日)在高等法院就定罪提出上訴,法官聽畢雙方陳辭後,即時駁回上訴,並擇日頒下裁決理由。

https://fs.mingpao.com/ins/20210120/s00001/3026d574aa21cb4d5ff8cce0b2b2c25d.jpg ...
抵撚死杏+慘

黃屍髮棺都怕無得撈,馬道長閉關就無後門

毅進仔守護我城。一定好過黑暴仔攪死香港。

有案底狗閪已故議員,快D去仆街死啦 !

坐牢,你至醒!開心到笑!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-20 05:37 PM 發表
最無撚用嘅人就係用學歷呢樣定人高低, 偏偏呢D人多數又廢又無用
樓主,講得好最大嗰隻李+乘都係中學未畢業

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-20 05:11 PM 發表
毅進好失禮咩?咁中五畢業,甚至中三畢業嗰啲點算?
又唔見你叫警務署署長做中大仔!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]