• 瀏覽: 24,093
  • 回覆: 345
  • 追帖: 1
本主題由 ichthys2 於 2021-1-21 07:07 AM 使用 提升卡 道具
屌,d 律師唔係義務嘅咩,定係攞埋啲偽黃律師

熱賣及精選
引用:
原帖由 testfriend 於 2021-1-20 03:03 PM 發表

可唔可以講下邊度要花1500萬
神棍話俾上帝同黎打救呢班黑暴嘅使費!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manman132003 於 2021-1-20 03:53 PM 發表

其實有冇公開D錢用左去邊架?咁黑箱作業既?
唔講得㗎ching總之捐錢啦,摛晚食飯都開咗支82年法國茅台,行政開支呀

回覆 引用 TOP

樓價太貴多多唔唔夠洗

回覆 引用 TOP

吊你老母死曱甴快撚啲捐錢喇,唔捐正契弟呀嗱

回覆 引用 TOP

唔知班妖獸會唔會又喺香港搞咩風雨乘機cap水

回覆 引用 TOP

垃圾傻仔曱甴捐錢,叫人衝自己縮D”叻人“同律師就分錢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-1-20 03:41 PM 發表

我即時捐五千萬
俾五分鐘我大多你兩個億

回覆 引用 TOP

財到光棍手,益晒自己友。
D黃劣師過肥年!

回覆 引用 TOP

仲有人肯過數?行出街都無人敢認自己係黃啦已經。網上擺姿態就大把

回覆 引用 TOP

梗乾塘啦,隻隻漢奸着草前都拿咋先走,仲邊有咁多留低。

回覆 引用 TOP

又要捐  捐到幾時  長窮難護  自生自滅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-20 02:59 PM 發表

支援修例風波被補人士的「612人道支援基金」,早前呼籲支持者改為定期捐款,以免戶口累積龐大結餘。基金今早(20日)在Facebook表示,截至12月底........

「612基金」僅餘一百八十一萬元,預計本月要用一千五百多萬元,即是將要赤字一千四百多萬。香港有「二百萬加一」個奸邪妖獸,即是每人捐七元即可解決。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/576744/612基金續告急-可用結餘僅剩181萬元-料本月需花1-500萬
有7、8成既錢中飽私囊,叫鷄食飯開性愛party,1成俾律師黨塘水滾塘魚,差唔多㗎啦

其實個恐佈主意組織有幾多錢?點解的人會比錢恐怖組織?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冗員七號 於 2021-1-20 03:33 PM 發表

勉強夠走佬, 又一齊去釣魚
需要買一家35個FAMILY的郵艇?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]