• 瀏覽: 14,985
  • 回覆: 180
+14
引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-20 02:02 PM 發表
中共不會接受這個事實
中國係10日內建完方舟醫院,有咩國家做到,動員力連美國傳媒都話美國自己做唔到。

檢測全部免費,其他國家全部要自費。

1月23日全武漢封城,當其時其他國家無理會過!

幾個月後已經清零

事實?

引用:
原帖由 遊樂人間 於 2021-1-20 02:08 PM 發表

世界衛係話2019年1月,反正要屈你,點講都得。
新型冠狀病毒疫情爆發多個月後,世界衛生組織(WHO)終於在周三(3月11日)宣佈,目前狀況可以定性為「全球大流行(pandemic)」

WHO 3月先宣布大流行就冇問題

引用:
原帖由 fung123b 於 2021-1-20 01:42 PM 發表
中國快d要求世衛查下美國前年白肺病同電子煙肺炎
呢兩種病一夜之間,係美國完全消失!真係 (葛 bag阿咩呢架)!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-20 01:30 PM 發表

我只知道 有 陰帝國人 搞 全民感染! 又唔封 機場 又唔帶口罩 自由四維去, 令愈來愈多人 中病毒!
呢D事實美國人自己都唔知的.

好囉 全世界圍攻中國日子不遠啦!

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-1-20 01:25 PM 發表
不意外
因為已經有立場
唔通話中國做得好咩
全世界都睇得到
中國已經快速控制疫情 開始復甦
民主國家仲係日日破萬咁增加確診
老尾佛系抗疫,已經死左40萬人

昨日的世衛打倒今日的世衛。

引用:
原帖由 足智彩過關大師 於 2021-1-20 02:08 PM 發表
死武肺國,之前一開始仲倒數先封城
d仆街蝗蟲放毒放到周街都係
美國呢?請你用同一標準

歐美爆到收唔到科,唔轉移視線滅國都有之。

呢班世為友養唔熟
比多多錢佢都冇撚用
只有死人可以保守秘密
全部掉曬落街

哩啲報告真係笑死人不償命!
一班百幾人,100個唔合格嘅人批評考第一嘅得99分,點解唔係100分?

又係d 搵笨實報告! 睇來睇去都無實質証據! 都好化學下喎!
只是係咁易番抄美國d 嘢是叉但亂嗡就話事實!

真係尾國精神!最緊要呃人! 

連開始幫中國隱瞞既世衛而家都咁講 , 睇黎好多國家已經掌握哂中國隱瞞疫情既證據 , 黎緊大陸賠償全世界真係幫人口交都唔掂 

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-20 01:43 PM 發表

而家呢個獨立小組避重就輕, 唔提呢D架啦.
佢唔會用"有做"同"無做"黎判定
只要死話你唔夠快(快唔快呢個點係無任何參照物)
1日內做10樣野都可以話你慢
話中國唔夠快, 係幫左中國, 你唔好搞錯, 如果中國好快, 即係病毒係中國搞出黎

引用:
原帖由 kleeeenex 於 2021-1-20 01:49 PM 發表

呢個係事實,你見大陸今日要講兩個數字,一個係確診,一個係無症狀感染,你就知佢玩數字啦。全世界邊有人咁報數?
🤔中國分類分得好,

証明了沒有症狀的隱形患者都有查,

如果香港做到就不用日日50單,

要病了才去查?

點解唔做到有冇病都去查?

外國現在公佈的數字是否全部有症狀患者?

咁隱形患者點算?