• 瀏覽: 2,724
  • 回覆: 53
挪威錄得33宗長者接種首劑新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫苗後死亡的個案。政府1月18日指,美國輝瑞藥廠(Pfizer)及德國生物新技術公司(BioNTech

一定唔關輝瑞疫苗事,除非係

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/576 ... utm_medium=referral

繼續呃人打疫苗

奸邪妖獸只會抵賴曰︰「因為使用冒牌中國疫苗」!

黃屍會話,我睇唔到,我唔知,一定唔關事。

“疫苗的常見不良反應,如發燒及噁心,或導致他們(長者)本身已患有的疾病惡化,及對一些虛弱的病人造成致命的結果。”

你自己頂唔到,唔關疫苗事...

所以長期病患者中左新冠肺炎死,都唔關新冠肺炎事,係併發症致命者...

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-20 08:29 AM 發表
“疫苗的常見不良反應,如發燒及噁心,或導致他們(長者)本身已患有的疾病惡化,及對一些虛弱的病人造成致命的結果。”

你自己頂唔到,唔關疫苗事...
係,打完輝瑞一秒後即刻死亡先可以講有關

挪威有33名長者,接種輝瑞疫苗後死亡?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-20 08:19 AM 發表
繼續呃人打疫苗
輝瑞疫苗害死人

簡單d講,你死你事,錢已袋。

政府一定咁講, 否則浪費公帑又俾人鬧! 屎忽決定言論

證明挪威的老人有問題。

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-1-20 08:52 AM 發表
證明挪威的老人有問題。
一定係,除非唔係。

知喇知喇,就算死100個都冇關係。😔

死嘅都係有長期病患老人家,挪威政府慳返唔少啊,當然繼續打。

引用:
原帖由 夢幻極光星 於 2021-1-20 08:55 AM 發表
知喇知喇,就算死100個都冇關係。😔
打死個高官我就笑喇

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]