• 瀏覽: 2,250
  • 回覆: 37
+3

狗之中我最欣賞呢隻,仲有兩日就落鑊仲不停吠

美國國務卿蓬佩奧(Mike Pompeo)1月19日表示,中國對新疆維吾爾族的政策屬違反人道罪行,更形容為種族滅絕。其言論勢為拜登(Joe Biden)新政府上

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/576677/蓬佩奧-中國向新疆維吾爾人進行種族滅絕

天薘元帥顧點自己先好話人啦,你大佬無得撈啦

我憎佢多過特朗普.

十年維吾爾族人口增長25%

倒是 美國印第安人 才是 被 美國 種族滅絕了 !!!

2009年維吾爾族人口數量:987萬
2010年維族人口1017萬
2018年維族人口1272.84萬

引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2021-1-20 04:07 AM 發表

美國國務卿蓬佩奧(Mike Pompeo)1月19日表示,中國對新疆維吾爾族的政策屬違反人道罪行,更形容為種族滅絕。其言論勢為拜登(Joe Biden)新政府上

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200701/354850650145820672.jpeg/0iqRMWn9lSxdxbYng8rmtUZoKtg4PqsIyZV-GsmVfho?v=w1280r16_9
你地一早就滅左印弟安人啦...廢話..

傻佬

引用:
原帖由 英犬喪鐘起 於 2021-1-20 04:31 AM 發表

又唔好咁講,美國白人屠殺咗印弟安人9成人口啫,未滅絕。

引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2021-1-20 04:07 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200701/354850650145820672.jpeg/0iqRMWn9lSxdxbYng8rmtUZoKtg4PqsIyZV-GsmVfho?v=w1280r16_9
人地新疆人口,只計新疆人計,增長仲多過美國人

美國滅絕梗美國人嗎?

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2021-1-20 04:10 AM 發表
天薘元帥顧點自己先好話人啦,你大佬無得撈啦
No,蓬佩奧先至係特朗普嘅大佬

美國政壇由2017年起,已經由反中國嘅美國黑社會組織3K黨操控,包括特朗普嘅所有言行,亦係由3K黨操控,而3K嘅現任首領,就係蓬佩奧

種族滅絕,你講緊對印第安人?

蓬佩奧給中共一個迎頭痛擊

精神病人講嘢不嬲都係語無倫次

下一個滅族群好可能係美國人

引用:
原帖由 英犬喪鐘起 於 2021-1-20 04:31 AM 發表

e.........踢爆哂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]