• 瀏覽: 14,686
  • 回覆: 117
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 uu808808 於 2021-1-20 12:41 AM 發表

曱甴角度12019648
好正!
🤣🤣🤣

[ [ [ Work Hard, Play Hard ] ] ]

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-1-19 10:17 PM 發表

考試後幾名既人,批評考試第一既分,小一兩分,平時一百,今次98。第一名唔店 要爆啦
等同有個宅男串個有錢仔friend,做乜最近溝唔到明星仔?轉左玩model?你跌曬grade!然後個宅男返屋企食自己。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika2 於 2021-1-19 10:07 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210119/428254274565181440467913.jpeg/bhjmz4oKbGEFr9WgxWLcR3uim1Pi-JCTMF6-EzBevhM?v=w1280r16_9

對!西方第一就對了。

中國國家統計局數據顯示,2020年中國國內生產總值(GDP)逆勢增長2.3%,首破100萬億人 ...
唔知英國法國同埋德國,今年負🤭🤭🤭🤭🤭🤭增長幾多呢🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

總知全部國家負增長去到10%都係勝預期,中國增長2.2%和預期很大出入。又打和super

回覆 引用 TOP

家陣只有中國有經濟正增長的硬實力, 老外西媒不敢講歐美國家經濟有幾PK負增長... 牠們真是戇膠低能不是扮啊...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-1-19 10:17 PM 發表

考試後幾名既人,批評考試第一既分,小一兩分,平時一百,今次98。第一名唔店 要爆啦
Bingo!

Exactly!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-1-19 11:07 PM 發表

有無增長不重要,全世界靠中國口罩,呼吸機救命是事實
x2....

回覆 引用 TOP

賣茶葉蛋都有2.3%增長

回覆 引用 TOP

低調的好,

回覆 引用 TOP

葡萄中國咪玩唱衰囉

回覆 引用 TOP

中國人當自強!以前窮困都頂住,雖然增長最小但也嬴盡歐美大國了

回覆 引用 TOP

中國2000年先起飛

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好

回覆 引用 TOP

之前成日100分,而家得97分,佢一定係唔掂啦!

回覆 引用 TOP

自卑嘅人永遠睇嘢都係負面

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-1-19 10:12 PM 發表

正增長2.3%很好呀,其他國家都普遍副增長
負增長好偉大,尤其澳洲

自己食返啲燶龍

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右