• 瀏覽: 2,901
  • 回覆: 27
+6
台灣現正擬招募女生入伍,對抗大陸武統!

我估。。。。。個個台灣女兵著晒女僕裝,舉牌約炮,又愛美神飛彈咁,大陸的熱血男兒軍又真係幾難對付喎!

https://youtu.be/A2zP10mFzfg

呢條屎坑橋邊個諗架?台灣係咪真用埋這些嗱喳招!?

台灣動用天使去作戰,避去台灣班曱甴要食齋,會肯過你菜菜子嘛?

民進黨睇準中國人性格唔想蝦女生的居多,如真係推女子軍上戰對抗大陸軍,又真可殺大陸一個手足無措喎,好奸的計策!

台灣草莓兵都已經娘娘腔,男兵女兵,分別不大,懂得舉白旗已經可以勝任了

引用:
原帖由 kingking99 於 2021-1-19 07:17 PM 發表
台灣草莓兵都已經娘娘腔,男兵女兵,分別不大,懂得舉白旗已經可以勝任了
小心那班台灣兵投降了之後又玩, 大陸做咩冇每人一廁所, 又做乜冇奶媽煮消夜俾佢食, 唱中國虐待佢, 又用埋些嗱渣招抹黑中國

所以台灣兵投降還投降, 小心佢地係假投降但就玩嘢!

引用:
原帖由 motivate 於 2021-1-20 02:26 AM 發表
要色誘 嗎

大陸軍人 可不是台軍 

沒那傳統 
但好色是男人的天性,如戰場對戰是班小蘿莉,仲索的非常,你做佢對家都唔忍出手啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-19 02:10 PM 發表
台灣現正擬招募女生入伍,對抗大陸武統!

我估。。。。。個個台灣女兵著晒女僕裝,舉牌約炮,又愛美神飛彈咁,大陸的熱血男兒軍又真係幾難對付喎!

https://youtu.be/A2zP10mFzfg

呢條屎坑橋邊個諗架?台灣係咪真用埋這些嗱喳招!?
扒王之王   。一百米外便要轟到佢面目全非,吾好俾機會佢埋身嚇死。

惜小喬初嫁了,日本。台灣最後希望都無埋。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-20 08:48 AM 發表

但好色是男人的天性,如戰場對戰是班小蘿莉,仲索的非常,你做佢對家都唔忍出手啦
仲索的非常

這種貨色,吾當兵吾通去賣檳榔咩?
擔吾起

引用:
原帖由 6674 於 2021-1-20 09:59 AM 發表

扒王之王   。一百米外便要轟到佢面目全非,吾好俾機會佢埋身嚇死。

這個小橋整容出來的,同東方不敗質素差條街,所以算把啦

但民進黨唔洗推班女生出去死囉,大陸是想一家團聚,為何要洗腦台省民眾要煮豆燃豆萁咁無恥呢?

因為台灣怎爭兵都贏不到大陸,只攪到無謂的生靈塗炭!成為無需要的枉送性命!

引用:
原帖由 6674 於 2021-1-20 10:10 AM 發表

仲索的非常

這種貨色,吾當兵吾通去賣檳榔咩?
擔吾起
台灣妹的真樣就咪鬼睇啦!不嬲大部份都可攞去餵貓的但不排除出征前,會幫佢易埋容埋!

其實這些美人兵招數,在越戰時,越南部隊都有用過,女兵不可穿內衣,一遇被拘捕時就會全裸誘敵,殺招那時先出現,往往又見效,成為一隊大殺傷力的奇兵!

所以,台灣似想重用這賤招,要利用中國人的君子的優質品行來攻擊!

http://moneyaaa.com/9433/

引用:
原帖由 6674 於 2021-1-20 09:59 AM 發表

看返林青霞時已是出塵絕俗,當然不是廿碎時才易容的林小姐可比!

事實,有人拿了林小姐未易容前的照片一看,

但台灣的整容技術太勁,所以不排除佢將豬扒兵團去整容來提升戰鬥力,

懷心腸,但又整一副美麗畫皮的女兵殺傷力不可睇少!

附件

images.jpeg(8.92 KB)

林青霞的天生麗質難自棄,從小已發散出來!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-20 10:34 AM 發表

看返林青霞時已是出塵絕俗,當然不是廿碎時才易容的林小姐可比!

事事,有人拿了林小姐未易容前的照片一看,

但台灣的整容技術太勁,所以不排除佢將豬扒兵團去整容來提升戰鬥力,

懷心腸,但又整一副美麗畫皮的女兵殺傷力不可睇少!
整容去提升共軍戰鬥力

林青霞早年拍瓊瑤,沒話說。但晚期的東方不敗,雙下巴丶頸肉鬆馳。近鏡落足 花士寧/diffuser 混瞞過去。

我反而至愛呢個東方不敗。

引用:
原帖由 6674 於 2021-1-20 10:47 AM 發表

整容去提升共軍戰鬥力

林青霞早年拍瓊瑤,沒話說。但晚期的東方不敗,雙下巴丶頸肉鬆馳。近鏡落足 花士寧/diffuser 混瞞過去。

我反而至愛呢個東方不敗。

但你無留意那班大隱於台灣街市的鷄扒妹,小食妹嗎?個個都波濤胸湧咁,十足十國產零零柒的大隱隱於豬肉檔的劇情,不排除佢地都係候召軍

總之,中國軍小心台灣又用美人計來計算吧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]