• 瀏覽: 81,364
  • 回覆: 39
  • 追帖: 3
+19
移民英國做個乞兒都是幸福,

引用:
原帖由 krolik 於 2021-1-19 12:31 PM 發表
物價高香港最少兩倍, 收入僅香港三四成, 美肺中招率高香港67倍, 生活質素改善?
能夠做個偽洋人不枉此生……

所以完全唔駛考慮,快D走,唔該。

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-1-19 12:41 PM 發表
英國真係好好。但點解港台商台及黃媒唔見集體辭職移民英國㗎?身體最誠實
佢哋會話自己有偉大使命要監察極權港府,很偉大喎……

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-19 12:45 PM 發表

佢哋覺得住嘅地方大咗就係生活質素改善食嘅唔係冰鮮就係麵包麵粉……同香港差好遠
食凍肉幸福過食鮮肉

周圍都係高大威猛有型有款嘅靚仔靚女洋鬼子,真係幸福。

引用:
原帖由 海灣捉高峰 於 2021-1-19 01:00 PM 發表
得返3成人工,想去旅行都無錢去!買個出前一丁都搵唔到!食過麥記都貴過人!仲有咩幸福可言?
英國咁美好,居住環境咁大,日日都係渡假,仲去咩旅行……

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-19 01:02 PM 發表

仲有若想成績好一定要入讀私校…學費每年最少20萬港紙
喺英國唔駛讀書㗎,就算做個乞兒都係有型有款又幸福~

嘩,你睇下幾有型幾man,嚟香港蒲老蘭仲唔溝死班港女????

若果真係有什麼移民潮根本都唔需要你哋D毒媒咁落力搞宣傳

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2021-1-19 01:12 PM 發表

你條葡萄撚,一睇就知係行為藝術家啦,系公廁都有膠潮
你說得對!

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2021-1-19 01:13 PM 發表
收入得番三四成反而生活質素改善咗?真係應了那句「呃鬼食豆腐」。
曱甴係最緊要係自我感覺良好

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-1-19 01:14 PM 發表
死雞撐飯蓋
曱甴最要面嘛……

引用:
原帖由 IdoUdo 於 2021-1-19 01:16 PM 發表
邊啲生活質素先,冇錢會有好嘅生活質素? 肺炎空氣質素呀?
佢哋可唔可以好似香港咁隨便示威,向警察講粗口呀
能夠返到阿洋主子懷抱當然係任勞任怨甘心做隻狗奴才啦~仲點會講粗口,講thank you都嚟唔切……

好彩……幾驚你話英國唔好想返香港,嚇得我吖

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2021-1-19 02:28 PM 發表
12~15萬人申請,  去既2116人......

YC唔好齋講唔做喎, 得果3千人都無, 

有無搞錯, 英國咁好, 仲唔仆住去
移民潮喎……冇廿三十萬人點算係潮呀~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]