• 瀏覽: 27,754
  • 回覆: 422
好行唔送

熱賣及精選
磚業人士吖變supermarket  hero. 

香港喺中國一部份㗎。响大英疫國長住就唔好返來啦!

引用:
原帖由 007kk 於 2021-1-19 02:26 PM 發表

磚業人士吖變supermarket  hero. 
咁樣?

引用:
原帖由 mc4870 於 2021-1-19 11:28 AM 發表

响過邊慢慢搬下一PACK PACK裝既2.5公升可樂啦(係幫班鬼搬上車喎). 响過邊做超市連黑人同差佬都蝦玩你, 朝朝又要晨7咁早就要返工, 真係有排嘆啦. 有時ON9真係自己攞來架.    
文中男主角若只求多d時間陪家人,點解在港時唔轉做超市呢?

咁樣如果全家中招就唔好扮可憐求港府包機救命呀!

引用:
原帖由 starr 於 2021-1-19 11:29 AM 發表

曱甴回流等同糞便倒灌,政府應該主動出招阻截
糞便倒灌, 比喻好正

引用:
原帖由 靚c9 於 2021-1-19 01:54 PM 發表

我好奇
你日日9 吹幾十次,又打哂氣禁,到底係有案低,定冇$買機票走吾到??
黃L(尤其所謂和理非班仆街)強項,叫人衝自己鬆,只做鍵盤戰士!
你唔係唔知呀?!
🤭

[ [ [ Work Hard, Play Hard ] ] ]
如果呢個故仔屬實,只能說“自我作賤”。

引用:
原帖由 生果金 於 2021-1-19 02:33 PM 發表

黃L(尤其所謂和理非班仆街)強項,叫人衝自己鬆,只做鍵盤戰士!
你唔係唔知呀?!
🤭

我八卦嘛!

見牠禁落力吹,
又做哂啦啦隊!

我真心關心黃屎,
怕牠屈死~
香港真係中共政權既地獄,
我想救牠呀!!

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-19 01:50 PM 發表

點解咁熟識呢D
外國思想開放,諗都諗到

原來黃絲志願係要去英國替補廉價勞工,佢地誌願都幾遠大喎 ,都係嗰句,馬上取消雙重國藉

喜歡做乜悉隨尊便,唔好搞亂香港就得

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-1-19 11:15 AM 發表

英國去年中宣布推出BNO港人留英簽證,本月底接受申請,英國當局估計首年有約12萬至15萬人申請。截至去年10月,有2116名BNO持有人及家屬提早入境,取得過渡性居留許可LOTR。 「八十後」夫婦港人劉生與劉太及女兒,去年7月率先抵步倫敦,入境時取得「LOTR」,有效期半年。他們說,2019年中決定...

新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1571141-20210119.htm?spTabChangeable=0
人離鄉賤呢句說話永遠都冇錯! 做金融業喎🤭睇嚟都係股票經紀,或者行街跑數, 賣下保險買下財富管理產品嘅爛鬼經紀🖕 去到英國梗係搵唔到嘢做㗎啦! 掃街企堂都未必有得做呀 問下自己乜嘢專業, 起碼有冇揸住個cfa先啦!  金融? 挑🖕

金融業咪又係做銷售你估做研究員?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]