• 瀏覽: 29,231
  • 回覆: 422
+6
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-1-19 11:31 AM 發表
金融業..................即係邊行??
地下賭檔

向下流
陰公

人離香賤

幸福到流眼淚!祝你世世代代都可以係超市享福

毒果、暗報、立腸……猛咁叫人移民,點少得傷港電台份。

竟然爭取向下游。唔夠你玩,快去莫回頭

點解又無人講下呢件事嘅!🤣

去左講到幾好都得,唔好既一定唔敢講,死要面就係香港黃狗既寫照

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-1-19 11:31 AM 發表
賣倫敦金嘅騙子。

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-1-19 11:26 AM 發表

食FISH & CHIPS,飲硬水,食到肝火上升,好快衰老.女既出雀斑,男既禿頭..
你都知英國好多優點呀,,,,

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-1-19 11:15 AM 發表
英國去年中宣布推出BNO港人留英簽證,本月底接受申請,英國當局估計首年有約12萬至15萬人申請。截至去年10月,有2116名BNO持有人及家屬提早入境,取得過渡性居留許可LOTR。 「八十後」夫婦港人劉生與劉太及女兒,去年7月率先抵步倫敦,入境時取得「LOTR」,有效期半年。他們說,2019年中決定...

新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1571141-20210119.htm?spTabChangeable=0
咁樣先至係「舊香港」,華人做底層,白人做高層,回味昔日殖民地時期嘅幸福生活

就好似香港做超市都喺鄉音呀姐多

引用:
金舖入面做清潔,,,

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]