• 瀏覽: 27,667
  • 回覆: 422
在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q
熱賣及精選
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-1-19 11:31 AM 發表

金融業..................即係邊行??
茶水部

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

回覆 引用 TOP

一路好走啦, 唔好再返中國嘅地方啦

舉報漢奸走狗及曱甴, 人人有責!!!

回覆 引用 TOP

由高轉底去到外國做超市,咁易就生活好,要回流請不了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-19 11:31 AM 發表

為下一代移民, 有理想
既然你都覺得英國D優質生活咁正,點解你唔學吓佢哋移民呢?……還留在香港呢D亂世為乜呢?唔通係因為你冇本事?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-19 11:31 AM 發表

為下一代移民, 有理想
講左好耐,你重未走?

回覆 引用 TOP

金融業?邊種?打電話推銷私人貸款算唔算?

回覆 引用 TOP

支持政府打擊雙重國籍 入左籍就唔好返香港啦

前面是絕路.懸崖在轉角

回覆 引用 TOP

點會一定係假新聞,BNO係上賓,人人去到做經理就真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-1-19 11:26 AM 發表

食FISH & CHIPS,飲硬水,食到肝火上升,好快衰老.女既出雀斑,男既禿頭..
飲硬水會甩好多頭髮,用硬水沖涼仲好難過乾淨,用嚟洗衫D洗衣粉又唔溶,好high架。

日日阿豬阿狗移民都要報導!悶唔悶袈?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovecpc 於 2021-1-19 11:27 AM 發表

同意

只有那些漢奸走狗假西才會不斷送子女家屬財產去美英
所以全部取消身份證最正確

回覆 引用 TOP

唔做超市理貨員,唔通畀個經理你做呀。你皮膚黃的,不是白的,又不是有專業技術,小陰蒂國大把金融人才

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovecpc 於 2021-1-19 11:27 AM 發表

同意

只有那些漢奸走狗假西才會不斷送子女家屬財產去美英
想請問你的漢奸是指我們的特首還是我們國家的最高領導人?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]