• 瀏覽: 4,872
  • 回覆: 91
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 Bakadono 於 2021-1-19 04:56 PM 發表

精彩人生唔係個個得
入去執番梘俾人X到7彩就有

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-19 04:47 PM 發表

坐少1日都好呀
好呀哩, 我份人好L公道

引用:
原帖由 Bakadono 於 2021-1-19 04:56 PM 發表

精彩人生唔係個個得
冇錯 一定要夠投入

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-1-19 08:27 AM 發表
運輸工
職業無分貴賤,不過仆街黃甴個格就係賤

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-1-19 08:22 AM 發表
  (星島日報報道)前年八月三十日港島區各處爆發示威衝突,其中七名示威者涉嫌在銅鑼灣一帶參與暴動,受審後當中六人獲裁定罪脫。至於餘下的二十五歲運輸工,不獲法庭接納自稱義務救護員為開脫理由,去年底被裁定暴動和無牌管有無線電對講機罪成,昨在區域法院被判囚四年和罰款五千元。法官姚勳智在判辭中形容當日暴動規模甚大,具威脅性。縱使法庭接納被告並沒有使用暴力,但暴動的嚴重性不止局限於個人行為,而是在乎於整個群 ...
人地兩個月冇糧出都籌到五百萬,呢隻四年點都有二千萬啩?黃瓜,出聲啦

ONLY 25歲 出返來亦只是28多DD大把前途啦.頂住

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-19 05:10 PM 發表

知道,住喺將軍澳嘅人最公道
唉, 你搬走左之後先係咋

有請小鳳姐

眾籌cap番d安家先講

重判

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-1-19 08:22 AM 發表
  (星島日報報道)前年八月三十日港島區各處爆發示威衝突,其中七名示威者涉嫌在銅鑼灣一帶參與暴動,受審後當中六人獲裁定罪脫。至於餘下的二十五歲運輸工,不獲法庭接納自稱義務救護員為開脫理由,去年底被裁定暴動和無牌管有無線電對講機罪成,昨在區域法院被判囚四年和罰款五千元。法官姚勳智在判辭中形容當日暴動規模甚大,具威脅性。縱使法庭接納被告並沒有使用暴力,但暴動的嚴重性不止局限於個人行為,而是在乎於整個群 ...
黃人唔係自命膠學識膠學歷咩.... 沖得出去既係人都知道係無腦, 仲狡辨

引用:
俾條黑運輸早過我入冊先🤗,算你贏啦

7隻放咗6隻,抽咗生死簽?

引用:
用到潘煕打官司,呢個肯定吾係二打六!背後肯定有大水喉的住!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]