• 瀏覽: 57,006
  • 回覆: 559
  • 追帖: 1
+16
呢啲支持攬炒嘅人能咁出力搞亂香港,因為佢一唔對路就老,去英美澳. 政治就係搵傻仔笨。

希望癡瘋陷家客死異鄉

仆街死全家!

持有樓宇資產的人仕, 如果你曾洗黑錢, 或資金來源不明,連自己都沒有合法合理解釋到嘅資金來源, 你哋死緊啦, 排住隊等坐監,同埋抄家啦! 哈哈哈哈.... 原因呢啲係最容易查, 因為資産金額大,上網查冊及稅務紀錄容易查到啦, 簡單咁講, 收入與物業資產不相稱, 呢啲最容易查!

唔好以為你做過嘅犯法嘅事係冇人知!

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-1-19 03:21 AM 發表
  (星島日報報道)本報接獲獨家消息,身陷牢獄的前香港眾志秘書長黃之鋒,其父母及胞弟日前已離港前往澳洲。與此同時,反修例風波中被捕民主派人士亦相繼賣樓,當中除了支聯會主席李卓人,前立法會議員林卓廷亦沽出沙田自住物業。林卓廷強調,售樓只為套現應付打官司、生活和子女升學所需,不會「走佬」。

前年六月因包圍警總被判「煽動」及「組織」非法集結罪成,目前在石壁監獄服刑的黃之鋒,其身兼性傾向條例家校關注 ...
點解唔等埋個仔先走?

點解唔翻越南,幫佢老家爭取自由民主

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-1-19 03:21 AM 發表
  (星島日報報道)本報接獲獨家消息,身陷牢獄的前香港眾志秘書長黃之鋒,其父母及胞弟日前已離港前往澳洲。與此同時,反修例風波中被捕民主派人士亦相繼賣樓,當中除了支聯會主席李卓人,前立法會議員林卓廷亦沽出沙田自住物業。林卓廷強調,售樓只為套現應付打官司、生活和子女升學所需,不會「走佬」。

前年六月因包圍警總被判「煽動」及「組織」非法集結罪成,目前在石壁監獄服刑的黃之鋒,其身兼性傾向條例家校關注 ...
叫人哋個仔去衝?
自己個仔就要去外國讀書?
醒吓啦! 重唔明?

引用:

契弟走得快?

眾籌詐騙既cash呢?🤑😱😂

引用:

白痴瘋呢啲除搞政治扇風點火制造社會蠢民與政府對立來昆錢之外,仲識得咩方法賺錢養家啊?既然香港已經無晒前途當然要搵定後路睇下有無機會袋鼠佬收唔收監犯囉!

估計河童一出監就會走得快好世界。

引用:
原帖由 禁言先生 於 2021-1-19 04:18 AM 發表

民主派閒閒地都幾千萬身家
咁少?我唔信。

大撚把錢。

應該派出無人機去將佢冚家炸鳩到變咗澳洲煤炭咁L樣!

又走佬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]