• 瀏覽: 24,137
  • 回覆: 275
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 01:11 AM 發表

澳門個邊堅啪啪拎外國護照都無人嘈
香港班官都唔知點搞
所以咩係囉,香港人學足澳門人就乜都有得傾,但班傻仔黑暴仲以為自己天下無敵,迫到中共出手,自己爭取國安法

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-1-19 12:52 AM 發表
殺盡漢奸
有外國護照居留權就係漢奸

出入境睇埋護照有乜用?可以出示特區護照,去到英國用BNO

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 01:29 AM 發表

亂咁搞,搞到跌錢
再亂黎咪跌更多囉
一早已預見係咁
拉到小朋友好威?

香港係做生意既地方
畀班5毛搞亂哂
亂咁搞,搞到跌錢
再亂黎咪死更多人
一早已預見係咁
推啲小朋友去衝好威?

香港係做生意既地方
畀班黑暴搞到死晒

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 01:11 AM 發表

澳門個邊堅啪啪拎外國護照都無人嘈
香港班官都唔知點搞
凡事有代價。

引用:
原帖由 晚間不見了羊 於 2021-1-19 07:27 AM 發表

所以咩係囉,香港人學足澳門人就乜都有得傾,但班傻仔黑暴仲以為自己天下無敵,迫到中共出手,自己爭取國安法
話說有條浸過鹹水既女被迫同個土豪訂婚,講明話過咗門先俾佢上。點知條土豪忍唔住過咗兩日就走去姦佢。條女梗係本死反抗啦,但係邊夠人大力吖,最後都係俾人姦q咗,仲要吊起黎打。跟住啲村民鬧q佢話佢死蠢,唔好好學下格離條情婦咁M字腿。睇下人地,幾享受,仲出埋水㖭吖死蠢。完。
本故事純屬虛構,如有雷同實屬不幸。。。😂

引用:
原帖由 野性筍盤 於 2021-1-19 01:55 AM 發表

你屌錯閪啦,係黑暴出黎,先至射催淚彈,你唔撚見依家全港九四圍射,on9
林鄭唔推,會有人示威?

漢奸不得好死

有BNO全部取消香港身份證,我支持。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 12:33 AM 發表
BNO 係跟移民程序移民
唔見得違反聲明

送同畀Discount 係兩會事
咁簡單都搞唔清楚?
你解釋一下
移民系咩先啦
移民可以老奉有兩個國籍??

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 01:29 AM 發表

亂咁搞,搞到跌錢
再亂黎咪跌更多囉
一早已預見係咁
拉到小朋友好威?

香港係做生意既地方
畀班5毛搞亂哂
又見黃文宣論調,前年黑暴搞事的時候,宣傳中共唔敢郁香港,大家放心衝,到中大理大捉人的時候又講,中共一定付出代價,全世界看到中共暴行,天下圍共。結果,國安法照出,中國經濟2020正增長,簽署rcep,中歐協定。反觀美國特朗普落台,內亂不止。
黃人沒曬聲出,開始炒作移民,走資,咒香港以後沒前途。😂以後有沒前途只能靠時間印證啦,不過你放心,靠住深圳大灣區香港就算自己不發展,資金都會源源不斷流入,比世界上絕大多數城市都會好,反觀到時移民後被斷後路的黃人,看看你心目中的民主世界未來發展如何?相信好快信仰崩潰。香港來去自由,要走快走。

引用:
原帖由 香江人 於 2021-1-19 08:44 AM 發表
有BNO全部取消香港身份證,我支持。
應該係持有有效BNO就取消身份證....

我個BNO, 過期十幾年都冇續到, 唔應該計入數啩

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-19 12:37 AM 發表

依家係, 一方面唔承認BNO係英籍, 二方面又唔承認BNO護照, 係旅行證件吖!!
本來呢
中國就一直隻眼開隻眼閉
但英國禁中意玩
中國米玩咯
中國講到明,中國是不接受雙重國籍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]