• 瀏覽: 24,127
  • 回覆: 275
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 01:22 AM 發表

出境用身份證同特區出境有乜問題?
你以為, 人人都手持兩國既護照?!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 01:31 AM 發表

點會無特區護照?
唔明你, 點解唔明?!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 01:29 AM 發表

亂咁搞,搞到跌錢
再亂黎咪跌更多囉
一早已預見係咁
拉到小朋友好威?

香港係做生意既地方
畀班5毛搞亂哂
小朋友?全部都係判監禁,成年人嚟㗎,敢做唔敢認,再唔係話自己弱智體弱多病,就係唔想承擔後果,就係你哋呢啲智障文宣造出嚟

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 01:04 AM 發表

搞到特區唔似特區
出市民糧唔係為市民做事
謀福祉
你交嘅稅一個workman 都養唔到啦,
大部份稅收都係黎自商界

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 01:01 AM 發表
所以我話一係就直接全部港人取消哂所有特區身份變哂中國藉算
畀班官咁搞法。遲早乜特殊地位都無哂。
大家全部取消香港身份同班官一齊變哂做強國人算 搞到鬼5馬6
佢地會肯同你變一樣?

附件

D7CA7502-D854-43B0-AB29-86DA0147FBA1.png(505.02 KB)

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 01:47 AM 發表

所以周街射催淚彈搞到無得做生意
唔駛屌?
你屌錯閪啦,係黑暴出黎,先至射催淚彈,你唔撚見依家全港九四圍射,on9

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 01:46 AM 發表

多餘
一直都有大公 文匯記者在場
D野係畀人影到就係影到
大家都係睇影到既野
市民點諗市民心中有數
做咩唔講明報蘋果等黑記都在場,知唔知rthk32直播都影住班暴徒掟汽油彈,火燒報紙檔,有次爭啲燒著二樓冷氣機,柒咗嘅嘢唔敢認呀~

引用:
原帖由 野性筍盤 於 2021-1-19 01:55 AM 發表

你屌錯閪啦,係黑暴出黎,先至射催淚彈,你唔撚見依家全港九四圍射,on9
所以最可惡都係呢班網絡懦夫,自己唔敢做,就係網上唆使他人破壞,自己就從中抽水,出事就推委他人…

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]