• 瀏覽: 24,200
  • 回覆: 275
  • 追帖: 1
+3
死都死啲官員,藍人 先!幾多暗瓦底自己外國籍,今次真係索油索著火水!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 02:08 AM 發表

現場大公文匯記者都在場
有冇話影到既野係假?
由頭到尾影到乜咪就係乜囉
而家最後係警察想辦法唔畀記者影
咁tvb影到咩咪影到咩有假咩~你哋又為何淨反tvb,仲有次有線新聞影到黑暴換衫即刻擰轉影風景…

ps:成廿幾黑記者擋住十零個差人拉人喎,點會唔隔開啲黑記,係嘅啲網絡懦夫唔敢上街睇,徧徧我幾次係現場仲累埋我中埋催淚彈…

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 02:16 AM 發表

CCTVB 剪接
你唔係唔知掛
反而RTHK無
做記者多數有良知
你睇個時邊一邊有人劈炮
咪知邊一邊有問題囉
現場直播可以剪接你都講得出,你應該要去驗智商,我當時兩邊都有睇,影嘅嘢都一樣,而且我仲間唔中係現場,所以你啲鳩噏係對我無用

引用:
原帖由 bestwin61 於 2021-1-19 01:15 AM 發表

最近有一個後生仔幫公司運貨,佢講有能力一定走,但留在香港搏也是一樣無前路,去外國又無錢,應該系近代年輕人心聲之一,佢有BNO, 聽完感覺到呢一代的人年輕人真係好迷惘⋯⋯
即係廢人做乜都唔掂?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 02:26 AM 發表

CCTVB 造新聞明顯係剪接
所以公信力下滑
毒果你又撐?on撚9,擺撚作文又咁多儍鳩睇,你股票入咗幾多?hi咗幾多?
P. S. 識人之前毒果做,無做之後先敢講毒果d衰野

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-19 02:41 AM 發表

係無癮
5毛成日鬼掹腳 好Q煩
搞完教師 又搞醫護 又搞法官
等閑又搞大學校長 公務員又搞
長期亂港 破壞社會和諧
又入錯窿啦,柒碌,你啱20年7月,有國安法之後先黎香港呀?之前發生咩事?唔撚計架,天下太平喎

總之有BNO一系即走, 一系放棄BNO.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]