• 瀏覽: 24,208
  • 回覆: 275
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-20 05:20 AM 發表

咁乜野原因唔承認先?
個人喜好?
BNO去英國係移民程序
同加拿大香港人可以讀完書留加拿大移民一樣
事件被過份放大
反制英國政府政治操作,意圖擴權BNO

引用:
原帖由 蘇屈 於 2021-1-20 08:08 AM 發表

反制英國政府政治操作,意圖擴權BNO
擴權予BNO乃英國內政, 豈容別國粗暴干預?!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-20 11:09 AM 發表

擴權予BNO乃英國內政, 豈容別國粗暴干預?!
咁中國唔承認BN0係旅行證件又關英國咩樹?

引用:
原帖由 蘇屈 於 2021-1-20 11:23 AM 發表

咁中國唔承認BN0係旅行證件又關英國咩樹?
點會唔關?BNO護照是英國產物;物主無權抗議咩?!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-20 11:26 AM 發表

點會唔關?BNO護照是英國產物;物主無權抗議咩?!
英國迫人承認BN0?我抗議你個抗議!
😀😀😀

引用:
原帖由 蘇屈 於 2021-1-20 11:38 AM 發表

英國迫人承認BN0?我抗議你個抗議!
😀😀😀
中國承認BNO係旅行證件近三十年, 現在反口!!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-20 05:07 AM 發表

中國是不承認雙重國藉的!
做乜啫 你係澳門人咩?咁緊張?
你up 乜呀,中國還中國,港澳還港澳
香港最多加拿大澳洲英國雙重國籍多年,宜家係英國鬼違反BNO中英聯合聲明,中國先搞你BNO,
你就攞中國唔比雙重國籍黎吹,你好慌咩?著左草就出街學英文啦傻仔,check ip 會睇到你係邊呀傻仔!!!哈哈哈

引用:
原帖由 棧道 於 2021-1-20 12:10 PM 發表

你up 乜呀,中國還中國,港澳還港澳
香港最多加拿大澳洲英國雙重國籍多年,宜家係英國鬼違反BNO中英聯合聲明,中國先搞你BNO,
你就攞中國唔比雙重國籍黎吹,你好慌咩?著左草就出街學英文啦傻仔,check ip 會睇到你係邊呀傻仔!!!哈哈哈
孽瘤主張“劃線”, 係有好處既~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-20 11:46 AM 發表

中國承認BNO係旅行證件近三十年, 現在反口!!
都差唔多三十。英國忽然改變BNO 嘅政策,(邊個反口先),咁中國有反制措施應對,好正常啫!

引用:
原帖由 蘇屈 於 2021-1-20 12:15 PM 發表

都差唔多三十。英國忽然改變BNO 嘅政策,(邊個反口先),咁中國有反制措施應對,好正常啫!
中方撕毀“聯合聲明”先, 英方自然要反制;否則, 點向三百萬BNOs交待??

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-20 12:18 PM 發表

中方撕毀“聯合聲明”先, 英方自然要反制;否則, 點向三百萬BNOs交待??
中國夠話英國破壞聯合聲明咯!你反制時我又反制,唔俾咩!

引用:
原帖由 蘇屈 於 2021-1-20 12:25 PM 發表

中國夠話英國破壞聯合聲明咯!你反制時我又反制,唔俾咩!
中方話就得?無時間觀念?!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-20 12:27 PM 發表

中方話就得?無時間觀念?!
係對等嘅!你話人破壞就得,人哋話你破壞就唔得?你反制就得,人哋反反制就唔得?好反制你個反制!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]