• 瀏覽: 34,662
  • 回覆: 349
實在奇葩,大家都已經喺阿公阿婆級嘞...咁點樣行房呢?! 唔通一個要拍粒偉哥,另一個則要滋支KY先可成事?

熱賣及精選
死到臨頭才結婚想留種?63歲仲生吾生到

C:\Work & Recruit data\image\Lam01
引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-1-18 06:19 PM 發表

政圈再傳出婚訊,繼荃灣區議員岑敖暉與前新聞主播余思朗入紙註冊後,今日再傳出社民連前議員「長毛」梁國雄亦已結婚,對象為社民連黨副秘書長陳寶瑩。

據婚姻註冊處資料顯示,「長毛」梁國雄與陳寶瑩均為63歲,不過陳寶瑩比梁國雄年長25日。而梁國雄回應傳媒查詢時,則表示不作評論。

資料顯示,陳寶瑩曾擔任梁國雄的議員助理,2人亦曾參與社運,不時在示威現場一同出現。

弓起,這些機會真難得:smile_o11 ...
班柒頭過氣喇坐奸 dq 乜都有

回覆 引用 TOP

長毛食咗人地隻豬咁耐, 點都要俾番個名份人地嘅, 個細嘅唔等得㗎. 奈何冤豬頭有盟鼻菩薩, 嫁棺材佬都好嘅, 行完禮快D移民去小陰蒂國幫事頭婆子民執屍喇, 話唔定做到殯葬孽大亨噃.

莫聽穿林打葉聲, 何妨吟嘯且徐行, 竹杖芒鞋輕勝馬, 誰怕 ? 一簑烟雨任平生. 料峭春風吹酒醒, 微冷. 山頭斜照卻相迎, 回首向來蕭瑟處, 歸去, 也無風雨也無晴.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 流西水股 於 2021-1-18 06:41 PM 發表

又到交配季節
老西都要小?

你看到的未必是事實
你以為的事實未必是真相

回覆 引用 TOP

恭喜啦, 相對黎講,長毛算系溫和反對派。 心腸都冇果班政棍咁歹毒。

引用:
原帖由 john117 於 2021-1-18 07:04 PM 發表

以為沖喜下就唔洗坐監
犯國安法起碼357年啦
三百五拾柒年.

莫聽穿林打葉聲, 何妨吟嘯且徐行, 竹杖芒鞋輕勝馬, 誰怕 ? 一簑烟雨任平生. 料峭春風吹酒醒, 微冷. 山頭斜照卻相迎, 回首向來蕭瑟處, 歸去, 也無風雨也無晴.

回覆 引用 TOP

樓上d5毛真係結婚都唔抵徥

都係喜事嚟嘅

回覆 引用 TOP

舊橋呃人情?最好個個人同係賀咭一張或者影印銀紙做人情!

回覆 引用 TOP

黃昏之戀

會唔會生番一個B?

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-1-18 06:19 PM 發表

政圈再傳出婚訊,繼荃灣區議員岑敖暉與前新聞主播余思朗入紙註冊後,今日再傳出社民連前議員「長毛」梁國雄亦已結婚,對象為社民連黨副秘書長陳寶瑩。

據婚姻註冊處資料顯示,「長毛」梁國雄與陳寶瑩均為63歲,不過陳寶瑩比梁國雄年長25日。而梁國雄回應傳媒查詢時,則表示不作評論。

資料顯示,陳寶瑩曾擔任梁國雄的議員助理,2人亦曾參與社運,不時在示威現場一同出現。

弓起,這些機會真難得:smile_o11 ...
祝早生貴子無屎勿

引用:
原帖由 前往粗野的樓主 於 2021-1-18 07:11 PM 發表

恭喜啦, 相對黎講,長毛算系溫和反對派。 心腸都冇果班政棍咁歹毒。
哼 ! 哼! 哼! 使佢出手 ! 點班徒子徒孫做咪得囉.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rosemary1216 於 2021-1-18 07:04 PM 發表

實在奇葩,大家都已經喺阿公阿婆級嘞...咁點樣行房呢?! 唔通一個要拍粒偉哥,另一個則要滋支KY先可成事?
長毛一把年紀,加上又係煙鏟,想舉得起都幾難,不能交配唯有神交。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]