• 瀏覽: 34,633
  • 回覆: 349
引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-1-18 06:19 PM 發表

政圈再傳出婚訊,繼荃灣區議員岑敖暉與前新聞主播余思朗入紙註冊後,今日再傳出社民連前議員「長毛」梁國雄亦已結婚,對象為社民連黨副秘書長陳寶瑩。

據婚姻註冊處資料顯示,「長毛」梁國雄與陳寶瑩均為63歲,不過陳寶瑩比梁國雄年長25日。而梁國雄回應傳媒查詢時,則表示不作評論。

資料顯示,陳寶瑩曾擔任梁國雄的議員助理,2人亦曾參與社運,不時在示威現場一同出現。

弓起,這些機會真難得:smile_o11 ...
老蚌生珠
老漢推車
老來無依

[size=1.5]清潔香港,掃走本土垃圾、毒物 、曱甴!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
男才女貌,好趁丫

回覆 引用 TOP

個畫面真係唔敢諗

回覆 引用 TOP

仲入到嗎?

方知卻原來,
不必盼蓬萊,
已是埋藏心內,
蓬萊就是愛.

回覆 引用 TOP

63歲重會唔會洞房?

有食唔食,罪大惡極!
唔理好醜,最緊要就手!

引用:
原帖由 三碌木 於 2021-1-18 06:54 PM 發表

63歲重會唔會洞房?
有ky啫喱就得

上當年,長毛LKF叼口煙、飲西酒、食鬼妹,如今真是夕陽無限好……

回覆 引用 TOP

兩條友鬥核凸🤮

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-1-18 06:58 PM 發表

有ky啫喱就得
偉哥呢?

引用:
原帖由 三碌木 於 2021-1-18 06:59 PM 發表

偉哥呢?
應該唔使啩,63歲仲有心有力嘅

回覆 引用 TOP

dllm

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2021-1-18 06:19 PM 發表

政圈再傳出婚訊,繼荃灣區議員岑敖暉與前新聞主播余思朗入紙註冊後,今日再傳出社民連前議員「長毛」梁國雄亦已結婚,對象為社民連黨副秘書長陳寶瑩。

據婚姻註冊處資料顯示,「長毛」梁國雄與陳寶瑩均為63歲,不過陳寶瑩比梁國雄年長25日。而梁國雄回應傳媒查詢時,則表示不作評論。

資料顯示,陳寶瑩曾擔任梁國雄的議員助理,2人亦曾參與社運,不時在示威現場一同出現。

弓起,這些機會真難得:smile_o11 ...
仲以為女長毛係佢條女

回覆 引用 TOP

以為沖喜下就唔洗坐監
犯國安法起碼357年啦

舉報黃絲曱甴 國安處舉報熱線
微信 : NSD62717171
短訊 : 62717171
電郵 : nsd-public@police.gov.hk
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]