• 瀏覽: 33,148
  • 回覆: 15
+9
事實防疫真係做得好既!香港垃圾政府問下人防疫意見啦,人地幾千萬人口都可以做到防止大爆發,我地幾百萬人口就日日爆!學下人啦恥笑陳

引用:
原帖由 sman070707 於 2021-1-18 05:33 PM 發表

keep住被外國驗到有輸出個案,傻仔先會信台灣防疫成功
起碼好過香港、大陸先啦!你呢D為反而反對防疫無用架!唔信台灣唔通信你長春、石家莊咩

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-1-18 05:48 PM 發表

疫情至今百分之一嘅人口檢驗啊,懵炳!市民要驗要自己俾錢架。駝鳥見過未?台灣特產。
做咩啫你!台灣人自己俾錢驗同台灣防疫做得好有咩問題?唔通好似你呢D香港人咩都要政府免費先肯驗,自己付出幾百蚊驗都唔肯!咁大個人為左條命仔幾百蚊都唔肯付出既,死左去啦人型豬!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-18 05:50 PM 發表

香港人口密集就梗係易中過台灣省!
你再睇下數據, 台灣省驗得13萬幾人, 香港驗咗580幾萬, 同柒普一樣concept當流感就無美國肺炎, 當然會天下無敵
你真係灰諧,香港人口密集就易中過台灣?咁石家莊、長春人口唔密宜家又爆到咁,點解呢?照你講法咁北京咪應該爆到七彩?你究竟識唔識架?哈,得淡笑

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2021-1-18 06:16 PM 發表

香港政府的確要學下人地禁言方式, 控制傳媒等手段, 真係南波灣!!
支持香港政府禁言,越快越好!

引用:
原帖由 LWCW 於 2021-1-18 06:15 PM 發表

最成功一定係美國。
又唔一定係美國喎

引用:
原帖由 sman070707 於 2021-1-18 06:17 PM 發表

隱瞞疫情,keep住輸出,咁黑心條數幾靚都喺仆街所為
係喇,你都係想講美國肺炎、澳洲肺炎,係咪!知道架喇

引用:
原帖由 galaxychen 於 2021-1-18 06:19 PM 發表

你有咩證據?
我有咩證據?我又唔係醫生我點知呀!我只係睇cctv話長春、石家莊大爆發,市民大逃亡,你都睇下中央電視台吖,暸解下國情

引用:
原帖由 sman070707 於 2021-1-18 06:27 PM 發表

我一向跟世衞叫新冠肺炎,你發爛渣都改變唔到台灣隱瞞疫情嘅事實
是但你啦,我都係跟國內up主叫美國肺炎、澳洲肺炎!我發爛渣?好笑!你識唔識咩up主?駛唔駛解釋俾你知?究竟你識唔識架?唔職就百度下

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2021-1-18 06:34 PM 發表

蔡女士不吃「蝙蝠」了?
真的嗎?你有無蔡女士吃蝙蝠既相、報導?拎出黎大家一齊笑佢啦!

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-1-18 06:38 PM 發表

香港每日幾拾單叫爆發,日本.英.美每日幾拾萬單,係咪要滅國,你有病就去睇醫生,如果係黃上腦變腦殘,就係冇得醫。
香港唔係爆發就唔會停學、食市禁晚市啦!你估政府好鍾意同市民對著幹咩!講防疫你就死去講黃藍,詞不達意,九唔搭八!你俾心機黃色藍色啦

引用:
原帖由 fco6636 於 2021-1-18 06:56 PM 發表

台灣人無錢驗,中左都冇人知,無記錄,所以本土個案數字先咁低,低過輸出個案數字先神奇!即係唔驗唔知,即係無事
樓上有位網友話台灣人全部自己俾錢驗架喎,你問下佢

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2021-1-18 07:09 PM 發表

嚟,有link
https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=516643
你笑先
係帛琉喎,好似有D勉強!一齊笑啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]