• 瀏覽: 36,084
  • 回覆: 507
  • 追帖: 2
賣自住樓?
走佬先兆!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
家住沙田走入元朗攪事, 抵比人打爆缸

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-18 03:53 PM 發表

因為走佬係帶CASH. 唔係帶信用咭.
帶CASH小心"釣魚"時跌晒落海喎

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。

回覆 引用 TOP

又賣樓,圈錢,去釣魚

883 @ 8.61
1398@ 3.76
2899@ 2.95

回覆 引用 TOP

成功引哂手足入冊
自己賣樓享福

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~

回覆 引用 TOP

反對派人仕個個輪住賣樓套現,梗係鋪定晒後路隨時離開啦,你估佢哋真係唔驚呀

回覆 引用 TOP

在香港生活,沒有自置物業係很無保障的。
賣樓唔係為移民講都無人信。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-18 03:45 PM 發表

走硬啦. 米騙正常人啦, 騙黃人就得. 佢地打官司用612 基金, 使鬼比錢咩.
點解佢地成日話樓貴, 但又識係2009年買貨既?
比你講中我心中所想的。。

回覆 引用 TOP

拍下個蘿柚就走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skirt333 於 2021-1-18 04:09 PM 發表

家住沙田走入元朗攪事, 抵比人打爆缸
九成有預謀啦佢, 連 最神通廣大 既 記者唔知  得佢有千里眼?

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。

回覆 引用 TOP

等睇佢點樣著草

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-18 03:44 PM 發表

繼支聯會主席李卓人被爆突然賤賣美孚新邨單位後,官司纏身的民主黨副主席林卓廷近日亦以逾千萬港元,賣出沙田翠湖花園的自住物業
據地產代理資料,林在沙田翠湖花園3房1102呎連車位單位,最近交易,成交價1268萬元。他在2009年買入,當時是552萬港元,即帳面升值716萬港元。

...
叫佢發毒誓、唔肯就知乜料

引用:
原帖由 nelshen 於 2021-1-18 04:12 PM 發表

叫佢發毒誓、唔肯就知乜料
佢地d毒誓 當食生菜啦

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-18 03:44 PM 發表

繼支聯會主席李卓人被爆突然賤賣美孚新邨單位後,官司纏身的民主黨副主席林卓廷近日亦以逾千萬港元,賣出沙田翠湖花園的自住物業
據地產代理資料,林在沙田翠湖花園3房1102呎連車位單位,最近交易,成交價1268萬元。他在2009年買入,當時是552萬港元,即帳面升值716萬港元。

...
唔知阿三白眼前已完而家係咪覺得政府唔應該俾記者立亂查冊呢??

回覆 引用 TOP

引用:

...
黑暴「走佬」可以美化為升學、交流、視察、釣魚。👎🏼

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]