• 瀏覽: 14,526
  • 回覆: 277
引用:
原帖由 奇異果博士 於 2021-1-18 03:36 PM 發表

「警察自編放氣油彈係咪個別行為?」

你有證據?
https://www.hk01.com/突發/463337/葵涌警署一名警長-涉妨礙司法公正被捕-被指策劃月中汽油彈案

葵涌警署一名警長 涉妨礙司法公正被捕 被指策劃月中汽油彈案

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
熱賣及精選
引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-18 02:10 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5130771/org/5f47fc041860955c1658fca5180136a2.jpg/9LkyHxu99Xc-CoWkRKSW3wqTkWZZdg3dhBZUwIQWVMA?v=w1280r16_9

立法會議員何君堯的荃灣辦事處,去年7月遭示威者破壞,一名疑想拍下情況的男子遭「私了」,但被鐘錶維修員用胸頂撞 ...
受害人事主應該醫好腰傷頸傷後向班賊人索償

引用:
原帖由 奇異果博士 於 2021-1-18 03:36 PM 發表

「警察自編放氣油彈係咪個別行為?」

你有證據?
咁危險..

一陣燒親人地就唔好啦

附件

index.jpg(17.34 KB)

2021-1-18 03:40 PM

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:14 PM 發表

咁何已完又真係幾乞人憎🤷
唔夠肥佬黎仲有你

警察有黃畜曱甴混入,清淤血好事

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:14 PM 發表

咁何已完又真係幾乞人憎🤷
你夠仆街啦,出街比人打唔好問點解

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2021-1-18 03:23 PM 發表

你都唔驚我驚咩呢?
你黑材料仲多過我
不嬲5毛禍國老屈
我都不知幾愛港愛國
只係無你地愛得咁變態😃

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:35 PM 發表

官:不同意所有社運變暴力,721 屬轉捩點

官心水清
不嬲都係叫唔好打人
係藍畜集體打人斬人先
請解釋一下放火燒人事件?請解釋下香港黑暴一年的破壞事件,我唔同意你講法和行為我是否可以去你屋企放火或將你私了?我知你個智商點講你都唔會接受,但有一點係肯定嘅係班傻仔黑暴求得國安法

網上約好去破壞
仲唔係有預謀?

引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2021-1-18 03:42 PM 發表

警察有黃畜曱甴混入,清淤血好事
所以我都係話個別事件
🤷

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 18/1/2021 02:51 PM 發表

你自我催眠啫
係生果唔報當流料,唔計數ja

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-18 02:12 PM 發表

點解唔用暴動罪?! 非法集結+暴力=暴動. 成班人打一個人...

律政司入面係米有鬼?
先撩者賤。

引用:
原帖由 得閒看看 於 2021-1-18 15:47 發表

先撩者賤。
條友好似影相咋.

引用:
原帖由 晚間不見了羊 於 2021-1-18 03:45 PM 發表

請解釋一下放火燒人事件?請解釋下香港黑暴一年的破壞事件,我唔同意你講法和行為我是否可以去你屋企放火或將你私了?我知你個智商點講你都唔會接受,但有一點係肯定嘅係班傻仔黑暴求得國安法
你唔解釋咗斬人事件先?

引用:
原帖由 得閒看看 於 2021-1-18 03:47 PM 發表

先撩者賤。
講緊入完朗搞事果班仆街?

------------------------------
一支破筆 橫掃千軍
香港民主運動
總軍師

黃黑泛暴記教協
吸毒詐騙同性戀

保持社交距離 預防美國肺炎
------------------------------
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]