• 瀏覽: 14,525
  • 回覆: 277
呢單律政一定要上訴啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 奇異果博士 於 2021-1-18 03:24 PM 發表

原來見到一個人乞人憎、或者唔同意見,就可以打佢、私了佢?咁樣做係冇問題、就係合理嘅?呢啲就係過去年幾YC所講嘅民主、公義、自由?咁同啲未進化嘅原始人有咩分別?
我不嬲反暴力
呢D係個別事件,個別行為
有人都控制唔到走去拎刀斬人
你當睇唔到?
而且藍畜有組織圍毆人打人有哂證據

你見到黃絲有咩?
撐警集會有人搞破壞?

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:35 PM 發表

官:不同意所有社運變暴力,721 屬轉捩點

官心水清
不嬲都係叫唔好打人
係藍畜集體打人斬人先
721有幾多黑衣人係住元朗?做乜帶哂架撐入去?做乜去人哋條村?做乜去挑釁人?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:14 PM 發表

咁何已完又真係幾乞人憎🤷
乞人憎還乞人憎,俾人尋仇嘅邊個仇家唔係覺得佢抵打,難道咁樣係冇罪

同d黃撚一樣 活係自己世界 , 香港要多呢d傻人 先可以襯返自己係一個正常人

引用:
原帖由 肥妹呀見過 於 2021-1-18 03:27 PM 發表

最少都應該判監禁幾年喇,判100小時社會服務令大機會係錯
刑期最高一年

不過起碼坐幾星期先正常

看手足多麼孔武有力拖離人地十米喎

心中只有一個數字

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 03:18 PM 發表

成班友前一日先集會完
係呀咁班冚家剷黃絲帶日日都集結啦,算得係乜嘢啊?好心你就收撚聲啦,你講犯法,黃絲帶敢認第一,冇人敢認第二,做錯事又講大話冇承擔,廢物所謂,我建議你哋呢啲冚家剷黃絲帶,咁憎中國香港就快啲移民啦,唔好喺香港攞福利白食白住,浪費我哋納稅人啲錢去養你班畜生,冚家剷有冇返過工啊,有就攞晒啲MPF出嚟移民啦

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 03:29 PM 發表

我不嬲反暴力
呢D係個別事件,個別行為
有人都控制唔到走去拎刀斬人
你當睇唔到?
而且藍畜有組織圍毆人打人有哂證據
你見到黃絲有咩?
個別事件🤣👍

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 03:17 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191202/photo/bkn-20191202215605565-1202_00822_001_01p.jpg?20191202221624
小學生都無咁低B
你都幾得閒。。

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-18 02:10 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5130771/org/5f47fc041860955c1658fca5180136a2.jpg/9LkyHxu99Xc-CoWkRKSW3wqTkWZZdg3dhBZUwIQWVMA?v=w1280r16_9

立法會議員何君堯的荃灣辦事處,去年7月遭示威者破壞,一名疑想拍下情況的男子遭「私了」,但被鐘錶維修員用胸頂撞 ...
律政師覆核刑期

引用:
原帖由 奇異果博士 於 2021-1-18 03:31 PM 發表

個別事件🤣👍
YC講大話能力NO.1🤣👍

點夠佢強呀,個別事件...

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-18 02:12 PM 發表

點解唔用暴動罪?! 非法集結+暴力=暴動. 成班人打一個人...

律政司入面係米有鬼?
最好俾你入去律政司果度做!
之後用埋兩蚊長者卡搭車!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 03:18 PM 發表

成班友前一日先集會完
仲有你班撚樣黃絲帶係抵打㗎,喺721之前你哋做過幾撚多壞事,打咗幾多個普通無辜市民,淨係識喺度扮晒嘢扮委屈,****1又唔講吓自己做錯咗啲咩事,連人都殺過,你哋班人冇人格可言,畜生都有人性過你地

黑黃狗官有病快去睇醫生啦,刑毀襲擊傷人都判社會服務令!

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]