• 瀏覽: 14,547
  • 回覆: 277
引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-18 02:10 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5130771/org/5f47fc041860955c1658fca5180136a2.jpg/9LkyHxu99Xc-CoWkRKSW3wqTkWZZdg3dhBZUwIQWVMA?v=w1280r16_9

立法會議員何君堯的荃灣辦事處,去年7月遭示威者破壞,一名疑想拍下情況的男子遭「私了」,但被鐘錶維修員用胸頂撞 ...
箍頸拖行10米都系判社服, 我一日就搵到兩單不知所謂既判決.

試問馬道長幾厚面皮先講得出司法系統冇問題呢個結論

馬道長話,判佢地入獄就係偏離正義

用乜野顏色字人,就係代表乜野人,亦即係岐視個啲人,咁用黑色字寫個人字,係唔係岐視黑人呢,
熱賣及精選
受害身體多處受傷,慢慢睇醫生,跟住民事訴訟要求賠賞,等破產啦!

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-18 02:10 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5130771/org/5f47fc041860955c1658fca5180136a2.jpg/9LkyHxu99Xc-CoWkRKSW3wqTkWZZdg3dhBZUwIQWVMA?v=w1280r16_9

立法會議員何君堯的荃灣辦事處,去年7月遭示威者破壞,一名疑想拍下情況的男子遭「私了」,但被鐘錶維修員用胸頂撞 ...
司法獨大,公然包庇黑暴,光天化日之下拆毀議員辦事處及私了途人。

鄭司長叫人不要挑戰狗官的判決,狗官是大銀哂,我呸!狗官正PK

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 03:20 PM 發表

林奠?乜野意思?
你小心國安法
呢排乜都上綱上線🙄
你都唔驚我驚咩呢?
你黑材料仲多過我

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:14 PM 發表

咁何已完又真係幾乞人憎🤷
原來見到一個人乞人憎、或者唔同意見,就可以打佢、私了佢?咁樣做係冇問題、就係合理嘅?呢啲就係過去年幾YC所講嘅民主、公義、自由?咁同啲未進化嘅原始人有咩分別?

引用:

律政師上訴please

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-1-18 02:59 PM 發表

真係
而家香港封網咩
上網搵舊聞咪知囉
我一直都希望政府公佈
警察受傷人數程度
愛國人士受傷人數及程度
抗爭者受傷人數及程度
咁咪知邊個暴力囉

駛乜駁

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:14 PM 發表

咁何已完又真係幾乞人憎🤷
祝你出街比人打

咁樣假法官鼓勵黑暴私了法官?鼓勵拆毀法庭?

衝動打左人一拳,咁就話可以理解姐

拖行10米都算?!

咁真係衝好耐動喎

股市牆頭草

可留則留,勿浪費資源

有人歪理當正理,死也不悔改
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 03:24 PM 發表

我一直都希望政府公佈
警察受傷人數
愛國人士受傷人士
抗爭者受傷人數
咁咪知邊個暴力囉

駛乜駁
抗爭者受傷人數

餵,報告下啦傷幾多呀?

引用:

最少都應該判監禁幾年喇,判100小時社會服務令大機會係錯

俾我見我個官, 我都可能一時衝動

刺客仔 傻仔來 佢d印象 可以係天馬行空🤭

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]