• 瀏覽: 14,568
  • 回覆: 277
引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-18 02:10 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5130771/org/5f47fc041860955c1658fca5180136a2.jpg/9LkyHxu99Xc-CoWkRKSW3wqTkWZZdg3dhBZUwIQWVMA?v=w1280r16_9

立法會議員何君堯的荃灣辦事處,去年7月遭示威者破壞,一名疑想拍下情況的男子遭「私了」,但被鐘錶維修員用胸頂撞 ...
受影響既荃灣居民,商場租客,受襲人仕可否向裁判官"求懲"..

要求嚴懲破壞社會安寧既被告...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
熱賣及精選
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:35 PM 發表

官:不同意所有社運變暴力,721 屬轉捩點

官心水清
不嬲都係叫唔好打人
係藍畜集體打人斬人先
黃泉路黑暴狗廢畜永遠都係毆打完市民就做縮頭烏龜連承認嘅勇氣都冇,你係咪其中一隻呀?🐢🪳

窮到冇錢買Leica..........
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:35 PM 發表

官:不同意所有社運變暴力,721 屬轉捩點

官心水清
不嬲都係叫唔好打人
係藍畜集體打人斬人先
你又知嗰班人係藍?但係全香港市民的而且確知道你班冚家剷黃絲帶,搵火燒人,仲有殺食環署阿伯喎🤭🤭點樣解釋?仲有無窮無盡嘅大話,不過啲冚家剷黃絲帶都係食得屎多乜嘢都唔識,唔使你解釋啦傻閪

引用:
原帖由 rinrinrinrin 於 2021-1-18 03:10 PM 發表

係呀,曱甴屎私了就大把證據,你條能樣都可能有份。等拍門啦冚家產。
你又錯啦,佢又點會整污糟自己隻手呢?
軍師只需指揮

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-18 02:10 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5130771/org/5f47fc041860955c1658fca5180136a2.jpg/9LkyHxu99Xc-CoWkRKSW3wqTkWZZdg3dhBZUwIQWVMA?v=w1280r16_9

立法會議員何君堯的荃灣辦事處,去年7月遭示威者破壞,一名疑想拍下情況的男子遭「私了」,但被鐘錶維修員用胸頂撞 ...
又邊條狗官判?

引用:
原帖由 -碌柚 於 2021-1-18 03:00 PM 發表

其實你都幾乞人憎

小學生都無咁低B

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
引用:
原帖由 FindSP.baby 於 2021-1-18 03:15 PM 發表

你又知嗰班人係藍?但係全香港市民的而且確知道你班冚家剷黃絲帶,搵火燒人,仲有殺食環署阿伯喎🤭🤭點樣解釋?仲有無窮無盡嘅大話,不過啲冚家剷黃絲帶都係食得屎多乜嘢都唔識,唔使你解釋啦傻閪
成班友前一日先集會完

甘都吾洗坐監 無撚玩啦  狗官

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2021-1-18 03:14 PM 發表

係喎,跟著手足又繼續loop

林奠仲開心坐緊特首寶座
我地又繼續食緊花生

本身逃犯條例冇劇本,多得手足配合,寫好劇本助攻國安法👏👏👏
林奠?乜野意思?
你小心國安法
呢排乜都上綱上線🙄

我們去法院一時衝動招乎法官吧

針對異己破壞都判社服令?!

不如簡單啲講,
是否犯罪、
是否刑事毀壞
法治保障有啲乜

上訴刑期啦

普通襲擊最高坐一年

撿法孖寶大展神威😩

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-1-18 02:12 PM 發表

佢老尾,有預謀都一時衝動。
咁都話係一時衝動, 真係隨佢UP物都得........

呢隻狗官要用國安法對付。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]