• 瀏覽: 14,547
  • 回覆: 277
引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-1-18 02:51 PM 發表

你自我催眠啫
我印象真係斬人之後先出現

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
熱賣及精選
引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-18 02:10 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5130771/org/5f47fc041860955c1658fca5180136a2.jpg/9LkyHxu99Xc-CoWkRKSW3wqTkWZZdg3dhBZUwIQWVMA?v=w1280r16_9

立法會議員何君堯的荃灣辦事處,去年7月遭示威者破壞,一名疑想拍下情況的男子遭「私了」,但被鐘錶維修員用胸頂撞 ...
法治已死😱

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:57 PM 發表

我印象真係斬人之後先出現
真係
而家香港封網咩
上網搵舊聞咪知囉

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China
引用:
原帖由 香煎小小名車 於 2021-1-18 02:52 PM 發表

咁多曱甴入冊你都咁開心?
我無話過開心
社會問題政府唔解決
一直都話唔知做乜淨係鳩拉
破壞社會和諧

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:14 PM 發表

咁何已完又真係幾乞人憎🤷
其實你都幾乞人憎

香港啲🐶棺判案都幾多特別理由

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-18 02:10 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5130771/org/5f47fc041860955c1658fca5180136a2.jpg/9LkyHxu99Xc-CoWkRKSW3wqTkWZZdg3dhBZUwIQWVMA?v=w1280r16_9

立法會議員何君堯的荃灣辦事處,去年7月遭示威者破壞,一名疑想拍下情況的男子遭「私了」,但被鐘錶維修員用胸頂撞 ...
如果被拖行既係馬道長呢?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:48 PM 發表

我印象藍畜斬人前係無氣油彈
你個印象都好有問題

一時衝動吊佢老母

引用:

狗官

好快又上訴又要坐監

咁都得

神經病,咁都唔洗坐監。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:14 PM 發表

我覺得你乞人憎,拖行你10M  OK?

引用:

你老母一樣,你返屋企慢慢憎。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]