• 瀏覽: 16,050
  • 回覆: 277
+11
引用:
原帖由 hegangbei 於 2021-1-18 02:14 PM 發表

37歲 + 一時衝動,都喺求情理由
請律政司跟進上訴,覆核判刑
不如話有病啦,一時衝動朴街撞到!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:48 PM 發表

我印象藍畜斬人前係無氣油彈
青山睇唔到,都唔出奇。

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-18 02:12 PM 發表

點解唔用暴動罪?! 非法集結+暴力=暴動. 成班人打一個人...

律政司入面係米有鬼?
巧多暗黃係政府,教育界

又縱容暴徒!

請律政司跟進上訴,覆核判刑!!!

你單嘢係上年8月判嘅 畀著今時今日 洗定個八月十五啦

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:48 PM 發表

我印象藍畜斬人前係無氣油彈
腦殘既你 有思維 有記憶既咩?

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-18 02:10 PM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/5130771/org/5f47fc041860955c1658fca5180136a2.jpg/9LkyHxu99Xc-CoWkRKSW3wqTkWZZdg3dhBZUwIQWVMA?v=w1280r16_9

立法會議員何君堯的荃灣辦事處,去年7月遭示威者破壞,一名疑想拍下情況的男子遭「私了」,但被鐘錶維修員用胸頂撞 ...
一時睇唔過眼

黑法官真是無恥

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:14 PM 發表
咁何已完又真係幾乞人憎🤷
日日睇捉曱甴唔知幾咁開心

溫紹明?又係依件YC

香港冇嘢多,狗官最多

引用:
原帖由 chokman3 於 2021-1-18 14:35 發表

上訴la, 刑期冇阻嚇性, 起碼要坐一年
支持上訴

引用:
原帖由 beegeejk 於 2021-1-19 03:45 AM 發表

支持上訴
支持上訴  X2

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-18 02:10 PM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/5130771/org/5f47fc041860955c1658fca5180136a2.jpg/9LkyHxu99Xc-CoWkRKSW3wqTkWZZdg3dhBZUwIQWVMA?v=w1280r16_9

立法會議員何君堯的荃灣辦事處,去年7月遭示威者破壞,一名疑想拍下情況的男子遭「私了」,但被鐘錶維修員用胸頂撞 ...
狗官治港,法治已亡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]