• 瀏覽: 16,063
  • 回覆: 277
+11
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 04:00 PM 發表

我一直都希望政府公佈
警察受傷人數程度
愛國人士受傷人數及程度
抗爭者受傷人數及程度
咁咪知邊個暴力囉

駛乜駁
曬氣。咁你系把暴力犯人拉去正常人既地位。。按你邏輯,去打劫殺人既,同警方開戰 。都要論邊個死得多或傷得重?美國死一個警察。其它死幾個先。唔通國際會話暴力?

狗官又亂判

何已完

痴線,唔告普通襲擊罪唔通告佢恐怖襲擊?

又一個不撚知所謂嘅黃狗棺!CLS DKLM

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-18 02:10 PM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/5130771/org/5f47fc041860955c1658fca5180136a2.jpg/9LkyHxu99Xc-CoWkRKSW3wqTkWZZdg3dhBZUwIQWVMA?v=w1280r16_9

立法會議員何君堯的荃灣辦事處,去年7月遭示威者破壞,一名疑想拍下情況的男子遭「私了」,但被鐘錶維修員用胸頂撞 ...
何生自己搞出哩,自己受番

其實D狗棺咁黃,佢地未做時是跟什麼人出生和是什麼檔就芝。

吊佢老味,2度襲擊喎? 箍頸拖行10米(33呎)喎?咁都係一時間衝動?個官火星黎架。。。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:14 PM 發表
咁何已完又真係幾乞人憎🤷
你夠乞人憎啦,咁係咪可以比人箍頸拖10米先。。。

無髮無天蝗發觀

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 02:14 PM 發表
咁何已完又真係幾乞人憎🤷
我都好憎你

吊佢老味,2度襲擊喎? 咁都係一時間衝動?隻黃狗官火星黎架。。。

一定上訴,應判2年,襲擊人,打爛人地方

又一條死狗官

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2021-1-18 02:14 PM 發表
DLLM黃狗棺,強姦殺人都係一時衝動係咪可以判社服?

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。
殺人都係一時衝動

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]