• 瀏覽: 26,621
  • 回覆: 307
  • 追帖: 1
+7
又過100宗,OMG

差不多啦!聖誕,新年聚會.....嗰啲差不多系時候。

引用:
原帖由 前往粗野的樓主 於 2021-1-18 02:10 PM 發表
差不多啦!聖誕,新年聚會.....嗰啲差不多系時候。
農曆新年後另一高峰

又過百宗?

大範圍強制檢測之後..........多數會這樣.........沒什麼好奇怪.....!!

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-1-18 02:17 PM 發表

農曆新年後另一高峰
春天候鳥回來時............疫情會大爆發.....!!
給香港的時間不多..........再不打疫苗防範........香港會死好多人....!!

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-1-18 01:38 PM 發表
以為長留家中最防疫,點知美國肺炎,英國變種病毒係會找上門...
陰尾變種污染力更強,前面正苦唔肯做全民強檢,今次。。。。。。。🤔🤔

花墟呢幾日勁多人,好高危。🥴

麻煩了,又多左,點搞?

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-1-18 02:27 PM 發表

陰尾變種污染力更強,前面正苦唔肯做全民強檢,今次。。。。。。。🤔🤔
係猿磚家之流配合政府內鬼,話做全民強檢冇用,其實係舊區舊樓,劏房亂駁喉管出問題..
所有大城市,平時繁華鬧市,背後問題一籮籮....

引用:
原帖由 HKGPRC 於 2021-1-18 02:34 PM 發表
麻煩了,又多左,點搞?
集中在油尖旺區........尤其是小數民族居住區域......!!

根本啲人non-stop咁行食飯,塞爆埋離島新界,

又話要賞紅葉,又去摘士多啤梨,又要睇結霜,

根本自乜私,又要鬧政府果啲,唔死都無用

引用:
原帖由 bensonchow 於 2021-1-18 01:51 PM 發表
梗係喇佐敦有火鍋店晚市落閘照做生意, 仲一台成6-8人又住得迫又冇口罩.
咁要即刻舉報喎,位位5000蚊 !

mola mola

美麗風景線

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]