• 瀏覽: 15,179
  • 回覆: 325
+18
引用:
原帖由 freemind1 於 2021-1-18 12:31 PM 發表
証明呢班磚家全是西方奴隸,西藥疫苗死人冇事,國產疫苗有頭痛小小副作用就有問題。
香港的大多數精英都是美奴英犬

引用:
原帖由 goold 於 2021-1-18 12:53 PM 發表

外國最新的疫苗技術會改變基因,令人類基因突變,而且為了保持疫苗活性,疫苗內加上大量防腐劑「鄰乙汞硫基苯酸鈉」(也稱為硫柳汞),人體吸收以後可能會生癌或者生弱智低能畸形BB
留給 YC 打

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-1-18 01:18 PM 發表
唔止挪威死人, 以色列,葡萄牙,德國都有人打完死左喎.
還有 法國 美國自己也有
巴西  墨西哥

引用:
原帖由 英犬喪鐘起 於 2021-1-18 01:44 PM 發表

留給 YC 打

黃屎會話唔相信政府提供嘅疫苗,唔打。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-18 01:45 PM 發表

黃屎會話唔相信政府提供嘅疫苗,唔打。
政府也是採購的 輝瑞疫苗啊
他們還不打>
那他們去哪裡打
私人診所嗎

佢應帶頭打輝瑞疫苗,市民好懷疑疫苗安全性

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-18 12:09 PM 發表
政府擬於下月起推出新型冠狀病毒疫苗接種計劃,但挪威有近30名長者在接種美國輝瑞藥廠與德國BioNTech研製的疫苗後死亡,引起社會關注。港大感染及

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210116/427037236765134848067853.jpeg/0Fbn8zERLYvlt-CHcTVYYZMpPCziGLPsFPXF9BT1xfQ?v=w1280r16_9
國產疫苗都無特別死亡例子啲死曱甴就都阿之阿咗,外國疫苗有死亡個案就話無證據

何柏良話死左挪威人、都未有證據香港人打左會死會面癱、叫所有香港人都要賭一鋪、睇下打完會唔會死、死既咪有證明隻葯唔得囉!!重話係港大傳播病中心既總監、真係信呢D教畜咪含得能橡皮糖!!!!呢家D大學質素真係得啖笑!!!

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-1-18 01:36 PM 發表

同樣係死全國人口1%,死於疫苗可以救99%人,死於肺炎就繼續死落去,所以點都唔會話疫苗有問題。大家各安天命。
科興 0 wor

既然係咁何專家冇理由唔打一針啦

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-1-18 02:01 PM 發表

科興 0 wor
科興衹要有一個頭暈就係好唔安全嘅喇。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-18 12:09 PM 發表
政府擬於下月起推出新型冠狀病毒疫苗接種計劃,但挪威有近30名長者在接種美國輝瑞藥廠與德國BioNTech研製的疫苗後死亡,引起社會關注。港大感染及

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210116/427037236765134848067853.jpeg/0Fbn8zERLYvlt-CHcTVYYZMpPCziGLPsFPXF9BT1xfQ?v=w1280r16_9
PK何栢良全家打一次先, 市民有事佢填命

引用:
原帖由 e5432whm 於 2021-1-18 02:08 PM 發表

PK何栢良全家打一次先, 市民有事佢填命
呢條蛋散真係唔見棺材唔流眼淚。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-1-18 01:34 PM 發表

輝瑞之前冇測驗咩???
打完死左人先講

科興冇老野數據阿之阿佐架wor
據我所知,係有講,而且係常識。

柯柏文話打完可以拯救全宇宙。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]