• 瀏覽: 4,092
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-18 01:27 PM 發表
用whatsapp盡量打中文
用wechat盡量打英文
呢個係心法
英文先易捉.
當然, 反正只係鍵盤戰士, 能力只係足以比人恥笑, 捉都懶得捉.

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-1-18 14:40 發表

你係未當人白痴....扮睇唔L到!!

講L左:

Signal ...美國監控

Whatsapp ,QQ,Wechat....大陸監控

Telegram ....俄佬監控

Line ....台/韓???

ICQ .....????

自己決定比咩政府監控吧!!
答左你咯. 商業機構.. 好過.. 政府機構..

即係呢樣Whatsapp 都好過 Signal 啦.

其實你再推都無用, Signal 比人踢爆左同OTF 有關, 就會有政府禁佢. 你地選過第二隻把.

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-18 03:01 PM 發表

答左你咯. 商業機構.. 好過.. 政府機構..

即係呢樣Whatsapp 都好過 Signal 啦.
商業機構,見錢開眼,比得起錢就賣.....即全球通..任何政府都得,完!!!

FB 就係靠賣你地Data 為生!!

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-1-18 15:03 發表

商業機構,見錢開眼,比得起錢就賣.....即全球通..任何政府都得,完!!!

FB 就係靠賣你地Data 為生!!
你唔好咁傻, 今日OTF 撐黑暴, 他日可能唔係. 呢間公司係做政治野, 你用佢既App 以為唔會出事?

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-18 03:07 PM 發表

你唔好咁傻, 今日OTF 撐黑暴, 他日可能唔係. 呢間公司係做政治野, 你用佢既App 以為唔會出事?
有咩公司唔係政治???

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-1-18 15:08 發表

有咩公司唔係政治???
大把公司主力唔係搞政治呀大佬.

你搞文宣真係唔好咁天真好唔好呀.

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-18 03:09 PM 發表

大把公司主力唔係搞政治呀大佬.

你搞文宣真係唔好咁天真好唔好呀.
大把公司??

你搵兩間出來,冇政府背景!!

唔好禁天真認為,私人公司沒有政治背景!!

查唔到那些就冇???🤣🤣

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-1-18 15:12 發表

大把公司??

你搵兩間出來,冇政府背景!!

唔好禁天真認為,私人公司沒有政治背景!!

查唔到那些就冇???🤣🤣
主力搞政治都分唔到, (仲要係搞暴動果隻) 你會唔會聰明左小小.

所以同你講都無用架啦.

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-18 03:14 PM 發表

主力搞政治都分唔到, (仲要係搞暴動果隻) 你會唔會聰明左小小.

所以同你講都無用架啦.
你本身身有屎,就間間都唔用得!!

係你講黑暴在先only..

我一般平民,喜歡用咩就用咩!!

係唔like 條朱西伯格,又唔得??

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-1-18 15:17 發表

你本身身有屎,就間間都唔用得!!

係你講黑暴在先only..

我一般平民,喜歡用咩就用咩!!

係唔like 條朱西伯格,又唔得??
引用:
OTF自己承認在香港反修例事件中撥款200萬美元為黑暴建立通訊系統
黑暴係新聞原文黎架..
而且都無人唔比你轉Signal. 只係話Signal 同OTF 有關, OTF 同黑暴有關. 正常人要小心D 咁姐.

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-18 03:18 PM 發表

黑暴係新聞原文黎架..
垃圾報紙,有咩值得講???

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2021-1-18 12:16 PM 發表
有心搞你,就算你只打電話都可以截到你內容,對你冇興趣,你裸跑都冇人想睇
搞唔搞係其次,主要還係出售個人資料牟取商業利益,當然也不能排除應CIA NSA等等組織要求利用這些個資在目標國家“推廣”民主自由,其實此類事件已經發生多起。奉勸大家小心為上!!!

引用:
原帖由 TENNISAMIGO 於 2021-1-19 10:43 AM 發表

搞唔搞係其次,主要還係出售個人資料牟取商業利益,當然也不能排除應CIA NSA等等組織要求利用這些個資在目標國家“推廣”民主自由,其實此類事件已經發生多起。奉勸大家小心為上!!!
除咗電話號碼,你仲有咩資料?

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2021-1-19 11:28 AM 發表

除咗電話號碼,你仲有咩資料?
朋友,睇來你對大數據收集處理分析能力毫無概念,所以才會提出咁個問題!!!

引用:
原帖由 TENNISAMIGO 於 2021-1-19 01:16 PM 發表

朋友,睇來你對大數據收集處理分析能力毫無概念,所以才會提出咁個問題!!!
朋友,人地點用大數據,對你有乜損失?定係你覺得你可以用自己啲資料去賺錢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]