• 瀏覽: 3,233
  • 回覆: 19
+3

難怪殲20要推雙座版本.

多年前已經有報導
https://youtu.be/GEhAK0YGjHI

都話咗世上擁有最強的無人戰機,就係中國!
這隻暗劍之上仲有殲25 鬼鳥這隻第六代超級可無人戰機!

中國人一定要加油,不要讓美國這惡魔有機可乘!

會唔會暗劍入面再有幾架小型無人機?

多謝分享!

其實所謂6代機,係咪一隻5代機用一堆無人機合作嘅混合戰術,而成一個戰鬥體系......

有量子加密連線嗎?

引用:
原帖由 城市擺渡人 於 2021-1-18 12:16 PM 發表
其實所謂6代機,係咪一隻5代機用一堆無人機合作嘅混合戰術,而成一個戰鬥體系......
唔清楚,因為中國同美國定義不同,但可無人/可以有人操控是一個基本條件,因為有人操縱時,機速會因駕駛員身體抵受不了會受限,並影響機動能力!

鬼鳥除了高隱形能力,高機速亦是佢特色,但其它的就不知了

引用:
原帖由 色香的龜頭 於 2021-1-18 02:12 PM 發表
有量子加密連線嗎?
現在手機都可以了,戰機一定可以

依家6代機 比較青式係呢幾樣
超巡
大航程
激光
全波段全向隱身

起飛重量可能近50噸.......

J20的彈庫

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2021-1-18 12:06 PM 發表
會唔會暗劍入面再有幾架小型無人機?
即係多仔機

引用:
原帖由 連燈係恐怖組織 於 2021-1-18 08:15 AM 發表

難怪殲20要推雙座版本.
暗劍是瀋陽飛機設計研究所設計 應該與J20沒什么想干吧 暗劍好像早已經試飛 然后沒有下文

附件

ca15c545d688d43f49a2cd6e711ed21b0ef43b3d.jpg(32.79 KB)

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2021-1-19 12:40 AM 發表

暗劍是瀋陽飛機設計研究所設計 應該與J20沒什么想干吧 暗劍好像早已經試飛 然后沒有下文
中國的新軍備是盡量收埋, 所以沒下文是正常.

唔同美國未完成都扮到好似已完成

好似F22, F35以至DDG1000及福特級艦都先演嘢 , 瀨嘢, 花大錢執bug執到暈

人工智能無人僚機  
酷哦 

鍵盤翻頁
左右